Diumenge 9 de juny es va disputar una nova edició, i van dotze, del Memorial Internacional Ezequiel Martín, inclòs dins el Circuit Català d'Oberts Internacionals.

Com a deu de les dotze edicions, el marc incomparable del Mercat Vell, molt apreciat pels participants, va omplir-se d’escaquistes de totes les edats, sexes, clubs, nivells i nacionalitats en una edició record, la més nombrosa de la història del torneig. Fins a 143 jugadors es van donar citar a Mollet, entre els quals hi havia cinc grans mestres, dotze mestres internacionals, deu mestres FIDE i també deu mestres catalans.

El torneig va començar sense retard i a les 10 en punt del matí començaven les partides de la primera ronda. Al final del matí, en acabar la quarta ronda, el Gran Mestre català Marc Narciso era líder del torneig, posició que no va abandonar fins al final, en què va proclamar-se campió amb 8 punts de 9 possibles, gràcies a set victòries i dos empats.

Destacar la bona feina de l’equip arbitral, encapçalat per Manolo Navarro, i amb la col·laboració dels auxiliars José María Jordán, Ernest García i Joan Manel Marches, que van vetllar perquè tot funcionés bé.

Agrair, un cop més, a Cartonajes Miralles, Molletauto, Diputació de Barcelona, Ajuntament de Mollet i Federació Catalana d’Escacs el suport rebut i a tots els participants, haver contribuït, de nou, a situar Mollet al panorama escaquístic català.

Galeria de fotos a càrrec d’Antoni Pous a: https://bit.ly/2wMYxnK

Classificació i resultats a: https://bit.ly/2K9oXIV