Aquest diumenge 16 de juny s’ha jugat la desena edició del torneig dedicat a la memòria de Josep Lorente i Miralles, president del Club d’Escacs Sant Boi. Un torneig que forma part del XVIè Circuit Català d'Escacs.

Com sempre ha estat un èxit de participació. Cent cinquanta-set jugadors de tot arreu del món han volgut participar en aquesta edició, que organitza el Club d’Escacs Sant Boi amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, la Federació Catalana d’Escacs i l’ajut desinteressat de molts socis de l’entitat.

Aquest any hem tingut la participació de vuit GM i deu MI, sent una de les edicions amb més nivell de les que hem organitzat.

El torneig es va disputar durant nou rondes i no va ser fins a la ronda final que es va decidir qui seria el guanyador.

La victòria del MI Sosa sobre el MI Sturt li va donar el torneig a l’argentí i va deixar al fort jugador nord-americà al quart joc.

El podi el van completar el GM armeni Karen Movsziszian i el GM Marc Narciso.

Sorprenents també els 7 punts del jugador del Lleida Guerau Masagué, que amb 15 anys ha quedat a un punt del primer classificat.

Gràcies a tots els que heu participat per fer, un any més, d’aquest torneig una de les referències dels escacs actius a Catalunya.

Podeu trobar la classificació i tots els resultats a: https://bit.ly/2FeLiAu

Tota la informació del Circuit Català a: http://www.escacscircuit.cat/