Aquest diumenge, dia 18 de setembre 2021, el Club d’Escacs Santpedor ha celebrat el XVIII Torneig d’escacs Actius vila de Santpedor, incorporat en el XVII Circuit Català d’Oberts Internacionals, en el local municipal de “Can Llovet” i en el que han participat un total de 88 jugadors amb llicència federativa.

Sala del XVIII Torneig d’escacs Actius vila de Santpedor.

El Torneig es va disputar a 8 rondes, entre les 15.30 i les 20.30 h. de la tarda, al ritme de joc de 10 minuts + 5 segons d’increment per jugada, i va estar arbitrat per Vladimir Zaiats (àrbitre internacional). Els guanyadors d’aquest any han estat: 1r. classificat el MI Lázaro LORENZO DE LA RIVA (Club Colón Sabadell Chessy), el 2n Classificat MI Jonathan CRUZ (Sant Andreu) i 3r. classificat el GM Josep Manuel LOPEZ MARTÍNEZ (Barberà), i així fins a 18 premiats de la general i per trams d’elo, que es van entregar al finalitzar el Torneig per representants de l’Ajuntament de Santpedor.

Podi de campions del torneig.

Aquest any s’han extremat les mesures sanitàries amb motiu del Covid-19, guardant la distància de seguretat, amb la novetat de visualitzar els aparellaments mitjançant els QR dels mòbils evitant així concentració de gent i amb l'utilització dels hidrogels.

Malgrat que el temps que no va acompanyar, s'ha de destacar que el torneig es va desenvolupar amb total fluïdesa, i l’organització i arbitratge impecable.

Classificació final

Club d'Escacs Santpedor