Més de 130 inscrits a l'edició d'aquest any

El GM xilè Cristóbal Henríquez guanya el XVI Open Int. d'escacs Vila de Canovelles 2022 celebrat el dia 8 de maig en Can Pals. El segon classificat ha estat el Mestre Internacional Tomas Sosa i tanca el podi el també Mestre Internacional Filemon Cruz.

Entre els deu primers classificats un grup de Mestres Internacionals, el Mestre Català Daniel Salinas i el Gran Mestre Daniel Alsina.


Aquesta edició ha estat molt important per al club, ja que hem arribat a 139 participants en un torneig actiu i amb un nivell de participació excel·lent, amb més de 24 titulats, i bon nivell. El millor jugador del Granollers Canovelles ha estat el Mestre Internacional Luis Rojas, i fins a 18 jugadors del club.

El tram A l'ha guanyat el Joan Pomés, del Terrassa, mentre que el tram B l'Arturo Vidarte, del Mollet. El tram C el jugador del Barad, Josep Sorts, el tram D l'Arnau Salvans, Calldetenes, el tram E el Ruben Vinuesa, Ruy López, i el tram F Raúl Marcos, de l'Ateneu Còlon.

Els premis especials van recaure pel millor local, el Daniel Abreu i el de més de 65 anys, per l'Antoni Ferrer, Llavaneres. La millor jugadora va ser l'Aramí Lobo, Llinars, i els premis per edat: el millor sub-16 Aitor Funes, Montornés, millor sub-14 l'Eric Iborra, Valls, millor sub-12, Àlex Villa,  Montornés, millor sub-10 el Pau Mulet, Mollet, i el millor sub-8 el Gael Saltos, del Granollers Canovelles.

En aquesta edició hem pogut fer la Paella, que després de 2 anys i per motius de la pandèmia no es va poder realitzar. Va haver-hi uns 80 comensals.

En el lliurament van assistir el regidor d'esports Miguel Ángel, l'alcalde de Canovelles Emilio Cordero i el director del torneig Daniel Flores.

L'organització agraeix a totes les persones que van ajudar a dur a terme aquests actius, a esportistes, àrbitres, personal del club i de clubs de la comarca que van ajudar. Esperem que la próxima edició, fins i tot sigui millor.

Club Escacs Canovelles

Classificació final