ORGANITZACIÓ
Organitza la Delegació de Girona de la Federació Catalana d’Escacs i el Club d’Escacs Gerunda. 
DATES DE JOC
Els dies 7, 14, 21 i 28 de febrer i 7, 14 i 21 de març. 
LOCAL DE JOC
La sala de joc serà el local del Club d’Escacs Gerunda (Saragossa, 27 de Girona; Centre Cívic Pla de Palau). El local està adaptat.
HORARIS
Les partides començaran a les 17:00h de la tarda.El termini de presentació a jugar serà de 30 minuts, per tant,a les 17:30h es decretaran les incompareixences.  
SISTEMA DE JOCSistema suís a set rondes si el nombre d’inscrits és igual o superior a 30 jugadors.Sistema suís a sis rondes si el nombre d’inscrits és inferior a 30 jugadors.Partides a 90 minuts, més 30 segons per jugada d’increment.
DESCANSOS:
En cas de necessitat es podrà demanar a l’àrbitre principal, fins finalitzar la ronda, no estar aparellat (bye de zero punts) i com a màxim, en dues (2) rondes que no siguin les dues últimes del torneig i sempre que ho autoritzi l’Àrbitre Principal.
RÀNQUING, APARELLAMENTS I CLASSIFICACIONS: 
Els dilluns es publicarà l’aparellament de la  propera ronda a la web de la FCE. AVALUACIÓHi poden participar tots els jugadors amb llicència federativa vigent per algun club de laTerritorial de Girona, nascuts l’any 1953 i anteriors per a homes, i 1958 i anteriors per a dones. El Campionat s’homologarà per ELO Català, FIDE i FEDA.   
DESEMPATS A LA CLASSIFICACIÓ FINAL
  1. Buchholz brasiler (amb ajustament Fide)
  2. Buchholz total (amb ajustament Fide)
  3. puntuació progressiva acumulativa (fins a les darreres conseqüències).
  4. Sorteig
Es sortejarà l’ordre d’aplicació d’aquests 3 primers desempats quan finalitzi la darrera ronda (Ajustament Fide: Tota partida no jugada es considerarà disputada contra un contrincant virtual) 
DIRECTOR DEL TORNEIG;
El director del torneig serà el Sr. Josep Serra i Palomar 
PREMIS
Trofeu pels tres primers classificats que seran entregats a la Festa Gironina dels Escacs. 
INSCRIPCIONS
Les inscripcions es tramitaran mitjançant el formulari electrònic.

Les inscripcions no documentades amb el formulari indicat no seran vàlides. Els pagaments es poden fer en efectiu, a través del compte de la Federació a La Caixa, nº 2100 0429 61 0200128214, indicant Veterans més el nom del jugador inscrit, o en el moment d’iniciar-se el torneig. El preu de les inscripcions són 10 €. Les inscripcions es tancaran 5 dies naturals abans de l’inici de la competició. Passat aquest moment, l’organització no garanteix la tramitació de les inscripcions. 

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE VETERANS  2013 (Final)
Segons circular publicada al web de la FCE. 

NOTA IMPORTANT
Tots els premis de classificació estan condicionats als pressuposts de la Federació Catalana d’Escacs i al rebre les subvencions atorgades de la Generalitat de Catalunya. 

REGLAMENTACIÓ APLICABLE
La participació en el torneig implica la total acceptació d’aquestes bases. Els Reglaments de la Federació Catalana d'Escacs i, per a qualsevol extrem no previst, les lleis  dels escacs de la FIDE 

LICITACIÓ DE L’ARBITRATGE 

Aquest torneig necessitarà el concurs d’un àrbitre principal i un en pràctiques.  

  • 1 Àrbitre principal             400 €
  • 1 Àrbitre en pràctiques       75 € 

Tot aquell àrbitre que desitgi arbitrar el torneig, haurà d’enviar la seva petició per mail a la Federació Catalana d’Escacs; federacio@escacs.cat abans del dia 31 de gener a les 20 hores. Hauran de tenir llicència 2013 d’àrbitre de la FCE, tanmateix com llicència FIDE d’àrbitre.

VERSIÓ PER IMPRIMIR