REUNIT el Comitè de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana d’Escacs, en el seu domicili habitual, Gran Via de les Corts Catalanes, 594, 7è-1a de Barcelona, el dia 29 de febrer de 2012 ha decidit sobre els següents temes de la seva competència.

 VIST,  l’acta del partit entre L’Espluga i la Lira Vendrellenca de Segona Categoria de Tarragona de la ronda 5 del Campionat de Catalunya per Equips, on el jugador Sorin Anca deixa d’anotar durant més de 20 jugades.

ATÈS, les Lleis dels Escacs de la FIDE que diuen:

 

Article 8: L’anotació de les jugades

 

8.6 En el transcurs de la partida cada jugador està obligat a anotar les seves pròpies jugades i les del seu adversari en la forma correcta, jugada rere jugada, de forma tan clara i llegible com sigui possible, en anotació algebraica (veure apèndix C), en la planella prescrita per a la competició. Està prohibit anotar les jugades abans de fer-les, excepte quan el jugador estigui reclamant taules segons els articles 9.2, 9.3 o ajornant la partida segons el punt 1.a de les Directrius de Partides Ajornades. Si així ho desitja, un jugador pot replicar una jugada del seu adversari abans d’anotar-la. Ha d’anotar la seva jugada prèvia abans de fer-ne una altra. Ambdós jugadors han d’anotar a la seva planella l’oferta de taules. (apèndix C13)

 

Per la present resolució s’acorda: 

 

Donar per perduda la partida al jugador Sorin Anca, per incomplir de manera reiterada  l’obligació d’anotar les jugades. 

 

El resultat final del matx és el següent: 


L’Espluga B  1 –  La Lira Vendrellenca C 3

 

Contra aquesta resolució pot interposar-se recurs, en el termini màxim de cinc dies hàbils següents a la notificació de l’acte impugnat, davant el Comitè d’Apel·lació de la Federació Catalana d’Escacs. 

 

 EL COMITÈ DE COMPETICIÓ DE LA FCE 

 Barcelona, 29 de febrer de 2012