Campionat de Catalunya per equips d'edats 

Durant els dies 25 i 26 d'octubre, a l'Hotel Ametlla de Mar, es va celebrar el Campionat de Catalunya per equips d'edats. A la categoria sub-8 el Vilafranca s'ha imposat després d'una darrera ronda on s'ha decidit el campió.

El Vilafranca ha guanyat al Peralada en la ronda decisiva per 2 a 1, fent que el Peralada quedés segon de la categoria després de fer un gran torneig. El Llinars ha estat el tercer classificat.

El Peona i peó, a la categoria sub-10 ha quedat campió, davant del Scc Sabadell que s'ha quedat a mig punt. Completa el podi l'equip del Cerdanyola del Vallès.

La Lira ha estat la campiona de la categoria sub-12, també a mig punt del segon classificat, que tornava a ser el Scc Sabadell. El Masdenverge completa el podi ocupant la tercera posició.

A la categoria sub-14 el Peona i peó ha quedat campió sense donar cap opció als seus contraris, deixant al segon classificat, el Gerunda, a molta distància. L'equip del Llinars ha quedat tercer classificat.

El Gerunda, en aquesta categoria sub-16, ha revenjat als seus companys d'altres categories, i s'ha imposat al Peona i peó, que ha quedat segon classificat. El Figueres ha ocupat la tercera posició.

A la categoria dels més grans, el Cerdanyola del Vallès ha quedat campió, mentre que el Scc Sabadell i el Llinars han quedat segon i tercer classificats respectivament.

Classificacions finals