REUNIT, el Comitè de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana d’Escacs, en el seu domicili habitual, al carrer Sant Adrià, 20, per conèixer els temes de la seva competència, i

VIST,  l'acta del partit de la Lliga Catalana, corresponent a la Divisió d'Honor, ronda 3, entre els equips: Mollet - Sitges, amb el resultat de 10 a 0. El club visitant va alinear als jugadors E. M. i I. C.  que no estan al plantell dels 17 jugadors que poden participar a la Divisió d'Honor del Club Sitges.

ATÈS, el que diu el Reglament  de la Lliga Catalana de la FCE:

Article 11

11.10 A la categoria de Divisió d’Honor s’hauran d’alinear en els 9 primers escaquers, 9 jugadors del llistat de forces de Divisió d’Honor (plantell de 17). El tauler número 10 dels partits dels equips de Divisió d’Honor serà de lliure elecció del club, entre els jugadors/res que figurin a la llista d’ordre de forces completa del club.

RESOLUCIÓ:

Per la present resolució s’acorda:

  1. Donar per perdut el punt global del partit al club Sitges per alineació indeguda.
  2. El resultat del partit serà Mollet  10 – Sitges 0.
  3. Les partides comptaran per elo amb el resultat real del matx.
  4. S'amonesta al delegat de l'equip del Sitges per la seva manca de coneixement dels Reglaments de la FCE.

Contra aquesta resolució pot interposar-se en el termini màxim de cinc dies hàbils següents a la notificació de l’acte impugnat davant el Comitè d’Apel.lació de la Federació Catalana d’Escacs.

Comitè de Competició de la FCE

Barcelona, 19 de febrer de 2015