VIST, L’acta del partit entre el Mollet B i el Castellar, on l’equip del Castellar deixa una vacant en el darrer tauler.

REUNIT, el Comitè de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana d’Escacs (FCE), en el seu domicili habitual, Sant Adrià, 20, de Barcelona, el dia 19/03/2014, per conèixer els temes de la seva competència, i

 VIST, L’acta del partit entre el Mollet B i el Castellar, on l’equip del Castellar deixa una vacant en el darrer tauler.

ATÈS, el que diuen el Reglament de la Lliga Catalana

 En cas que no es pugui completar l’equip per manca de jugadors, l’alineació s’efectuarà començant pel primer tauler en sentit descendent, de tal manera que si hi ha taulers en blanc han de ser sempre els últims. Si queda algun tauler sense que s’hagi alineat un jugador, a l’acta constarà en la casella on figura habitualment el nom del jugador la paraula “no alineat”. Els clubs amb dos equips a la competició només podran presentar taulells vacants a l’equip B. Els clubs amb 3 equips només podran presentar taulells vacants als equips B i C. Els clubs amb quatre equips només podran presentar vacants als equips C i D. Els clubs amb cinc equips només podran presentar taulells vacants als equips D I E. Els equips amb mes de cinc equips podran presentar vacants a les tres darreres lletres. Qualsevol incompliment d’aquest article serà sancionat com una alineació indeguda.

CONSIDERACIONS

  1. El Club Escacs Castellar ha incomplert el Reglament de la Lliga Catalana, ja que ha deixat un tauler sense alinear en el seu primer equip, quant en té tres més. El reglament indica que es tracta d’una alineació indeguda.

RESOLUCIÓ:

Per la present resolució s’acorda:

  1. Donar per perdut el partit a l’equip A del club Castellar per alineació indeguda.
  2. El resultat del partit serà Mollet B 10 – Castellar 0
  3. Les partides comptaran per elo amb el resultat real del matx.

Comitè de Competició de la FCE

Barcelona, 19 de març de 2014