REUNIT, el Comitè de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana d’Escacs, en el seu domicili habitual, al carrer Sant Adrià, 20, per conèixer els temes de la seva competència, i

VIST, l'acta del partit de la Lliga Catalana, entre els equips al PLAY OFF DESCENS DE PRIMERA PROVINCIAL TGN 2018 del Peó Vuit B i Cambrils B.

VIST, la denúncia del Peó Vuit que al·leguen alineació indeguda del Cambrils.

VIST, les al·legacions del Cambrils.

ATÈS, Que la jugadora A. V., havia estat alineada més rondes a l’equip A que en l’equip B, durant la fase regular de la present temporada i per tant, no podia ser alineada per jugar el Play-off a l’equip B.

ATÈS, el Reglament de la Lliga Catalana de la FCE:

12.1...“un esportista, per jugar les Fases Eliminatòries (Play-offs) i les Finals Catalanes per determinar el Campió de Catalunya de cada categoria amb un "equip X",  caldrà que el total de partides alineat amb equips de categoria superior a "l'Equip X" (durant la fase regular) no sigui superior al total de rondes que ha estat alineat aquella temporada durant la fase regular a "l'Equip X" més les que ha jugat en categories inferiors a l'equip X.”... 

12.6 Qualsevol infracció d’aquest apartat serà considerada Alineació Indeguda.

La sanció per alineació indeguda serà la pèrdua del punt global del matx, encara que no hi hagi intencionalitat o mala fe.

RESOLUCIÓ:

Per la present resolució s’acorda:

  1. Donar per perdut el punt global del partit al Cambrils B, per alineació indeguda.
  2. El resultat del partit serà Peó Vuit B 8 - Cambrils B 0.
  3. Les partides comptaran per Elo amb el resultat real.

Contra aquesta resolució pot interposar-se en el termini màxim de cinc dies hàbils següents a la notificació de l’acte impugnat davant el Comitè d’Apel.lació de la Federació Catalana d’Escacs.

Comitè de Competició de la FCE

Barcelona, 15 de març de 2018