Resolucions del Comitè de Competició 

001 Reclamació del jugador José Luis Ayala Abenza, relacionat amb una pressumpte conducta contraria a la Reglamentació de Juan Manuel Sánchez en el II Torneig de Nadal de Sants.
 
002 Reclamació del C.E. Montmeló referent durant la Final de la Copa Catalana.
 
003 Encontre de Categoría Preferent de Lleida de la ronda 1 del Campionat de Catalunya per Equips entre el Geva-CEA “B” i el Pardinyes.
 
004 Encontre de Categoria Preferent de la ronda 3 del Campionat de Catalunya per Equips entre el Cornellà B i el Mira-sol.
 
005 Incompareixences i equips retirats durant les rondes 1 a 3 del Campionat de Catalunya per equips.
 
006 Encontre entre els equips de Terrassa C i Castellar de la ronda 4 del Campionat de Catalunya per Equips de Preferent.
 
007 Encontre entre els equips de Barceloneta - Aragones de la ronda 4 del Campionat de Catalunya per Equips de Primera Divisió.
 
008 Encontre entre els equips de Sanllehy – Badalona C  de la ronda 3 del Campionat de Catalunya per Equips de Tercera Categoria.
 
009 Encontre entre els equips de Barad – Lliça d’Amunt de la ronda 4 del Campionat de Catalunya per Equips de Tercera Categoria.
 
010 Encontre entre els equips de Mollet E – Llinars C de la ronda 3 del Campionat de Catalunya per Equips de Tercera Categoria.
 
011

Incompareixença de Cristian Cruz a la darrera ronda del Torneig Juvenil de Catalunya fase prèvia 2007.
 

012 Incompareixences i equips retirats fins a la ronda 6 del Campionat de Catalunya per equips.
 
013 Encontre entre els equips de  Sant Gregori i Palafrugell de la ronda 3 del Campionat de Catalunya per Equips de Primera Categoria de Girona.
 
014 Encontre entre els equips de Arenyenc i Sant Andreu B de la ronda 6 del Campionat de Catalunya per Equips de Preferent de Barcelona.
 
015

Encontre entre els equips de Vilasanés i Colmena B de la ronda 7 del Campionat de Catalunya per Equips de Primera Categoria de Barcelona.
 

016 Encontre entre els equips de Cooperativa Molí Nou i l’Ateneu Barcelonès de la ronda 8 del Campionat de Catalunya per Equips de Primera Categoria de Barcelona.
 
017 Encontre entre els equips de Juneda i Pardinyes de la ronda 9 del Campionat de Catalunya per Equips de Primera Categoria de LLeida.
 
018 Encontre entre els equips de Piera i Gavà B de la Final Catalana de Segona Categoria del Campionat de Catalunya per Equips.
 

019

Les reclamacions dels jugadors: Jordi Sabater, Manuel Navarro, Albert Agea, Jordi Cruells i Antoni Gallego que aporten documentació mèdica justificativa de les seves incompareixences.
 

020

Resolució sobre la nota a l'informe de l'Àrbitre Internacional del III Open Vila de Sort.
 

021

Resolució sobre els fets de la ronda 7 del Campeonato  Territorial en el grupo del Baix Llobregat.

Resolucions del Comitè d'Apel·lació 

A01 Apel·lació contra la resolució 0006.
 
A02 Apel·lació contra la resolució 0001.
 
A03 Apel·lació contra la resolució 0018.
 
A04 Apel·lació contra la resolució 0019.
 
A05 Apel·lació contra la resolució 0021.