Diumenge, 21 de juny, a les 11:00 hores s’han jugat dos matxos contra la Comunitat de Navarra, un de les categories sub-8 a sub-12 i l’altre de sub-14 a sub-18. Aquest era l’últim dels matxos contra les Comunitats Autònomes que hem estat organitzant des del primer que es va disputar, el dia 15 d’abril contra Balears.

 

Integrants de les dues Seleccions de Catalunya que han participat contra Navarra.

En aquesta ocasió la guanyadora ha estat Navarra en els dos torneigs. A la categoria dels més petits, Navarra ha guanyat per un ajustat 196 a 188, i fins l’últim moment es podia haver empatat. L’esportista que més ha puntuat ha estat en Dan Clotet (Catalonia-Joviat), amb 29 punts, seguit de Hugo Uber (Catalonia-Joviat) amb 22 punts i tercer, Nicolas Aleksanyan (Peona i peó) amb 20 punts.

 

 

Matx sub-8 a sub-12: https://cutt.ly/muLFIjF

 

 Fotografies d'integrants de l'equip de sub-8 a sub-12

A la categoria de sub-14 a sub-18, Navarra ha guanyat per una àmplia 198 a 107. El primer classificats català ha estat el Marc Garcia (Molins de Rei) amb 18 punts, empatat a punts amb Alex Ramon (Gramenet). El tercer classificat, amb 14 punts, ha estat Eduard Dominguez (Cor de Marina). 

 

 

Matx sub-14 a sub-18: https://cutt.ly/SuLFKjx

 

 Més fotografies d'integrants de l'equip de sub-14 a sub-18

Moltes gràcies a tots i totes per la vostra participació en els torneigs d’avui i, a tots i totes que vàreu participar en algun matx posterior contra les Comunitats.

Fins aquí els torneigs contra Comunitats Autònomes i esperem que tingueu un bon estiu!.