88 esportistes inscrits en aquesta fase prèvia.

El passat 19 de gener va arrencar la primera jornada de les fases prèvies del Campionat de Catalunya d’edats a les comarques centrals. Malgrat la situació pandèmica un total de 88 jugadors (76 nois i 12 noies) competeixen en les diferents categories. Aquest any se celebraran les 4 jornades a quatre poblacions diferents (Santpedor, Sant Joan de Vilatorrada, Súria i Manresa), mostra de la vitalitat i el treball amb els escacs base que estan fent tota una sèrie de clubs de les nostres comarques (Berguedà, Catalonia-Joviat, Cardona, Sant Joan, Santpedor, Sallent, Súria…).

Vista de la sala de joc de Cal Llobet, a Santpedor.

Les categories sub-8, sub-10, sub-12 i sub-14, faran un total de 7 rondes, la de sub-16 juguen un tancat a 7 rondes i a sub-18 en faran 5.

La primera jornada es va celebrar a Santpedor a les instalacions de Cal Llobet. Allà, ja es va poder entreveure que es preveu un torneig força competit en totes les categories. Mostra d’això va ser la quantitat de partides de qualitat que hi va haver. Després de la primera jornada encara no es pot dir quins esportistes seran els favorits de cada categoria. La propera jornada es celebrarà a Sant Joan de Vilatorrada.

Resultats