Ja tenim campions d'aquesta fase prèvia

Els passats 3 i 10 de febrer es disputaren les darreres rondes de la fase prèvia del Campionat de Catalunya d’edats a les terres de la Catalunya Central. En aquesta ocasió les seus varen ser Súria i Manresa respectivament.  

3a jornada. Pavelló esportiu de Súria.

Des de l’organització es fa una valoració molt positiva de la itinerància de les seus per diferents poblacions de les nostres comarques i caldrà veure si és possible continuar en aquesta línea en les properes edicions.

També es valora positivament la participació, quasi 90 participants, tenint en compte la complicada situació derivada de la pandèmia. Esperem que els propers anys poguem, no tan sols igualar la participació d’anys anteriors sino també superar-la!

Ja tenim els classificats per a disputar el matx amb els guanyadors de la fase del Vallès Occidental.

A la categoria de sub-8 la guanyadora ha estat la Laia Martín (Súria) amb 6,5 punts seguida del Ramon Garriga (Berguedà) amb 6 punts i la Carla Prieto (Súria) amb 4,5 punts.

A la categoria sub-10 el guanyador ha estat el Guillem Torres (Catalonia-Joviat) amb un ple de 7 punts, seguit de l’Arnau Riera (Berguedà) amb 6 punts i l’Anna Garriga (Berguedà) amb 5 punts.

A la categoria sub-12 el guanyador ha estat el Nil Cardona (Súria) amb un ple de 7 punts seguit del Gerard Membrive (Ampa Vedruna Manresa) amb 6 punts i el Nil Caro (Sant Joan de Vilatorrada) amb 4 punts.

A la categoria sub-14 el guanyador ha estat el Marc Tarragó (Catalonia-Joviat) amb un ple de 7 punts seguit del Joan Garriga (Berguedà) amb 6 punts i el Pol Torres (Catalonia-Joviat) amb 5 punts.

A la categoria sub-16 la guanyadora ha estat la Isona Gómez (Cardona) amb 4,5 punts de 6, seguida del Xavier Campos (Cardona) amb 4 punts i la Guiomar Ventura (Cardona) també amb 4 punts.

Finalment a la categoria sub-18 el guanyador ha estat el Miquel Peña (Santpedor) amb 4 punts de 5, seguit del Marc Vall (Santpedor) amb 3,5 punts i el Sergi Font (Santpedor) amb 3 punts.

Finalment volem felicitar a tots els jugadors i jugadores que han participat en el torneig pel seu bon comportament esportiu, esperem que hagin passat una bona estona jugant als escacs, hagin après una mica més sobre l’estratègia i la tàctica del nostre joc i ens agradaria poder-los veure a tots la propera edició!

Juli Pérez

Director del torneig

Classificacions finals