Nicolás Garcia, del Sant Cugat, i Andrés Pérez, de l’Amposta, completen el podi d’una categoria formada per 70 jugadors

Luka Escobar ha estat el vencedor del Campionat de Catalunya sub-08 disputat durant aquesta Setmana Santa a Vila-seca, al Tarragonès. El jugador d’EDAMI ha sumat set punts en les vuit partides que ha disputat. De fet, ha estat primer gràcies al seu bon desempat. Dos jugadors més han fet set punts, en aquesta categoria. Nicolás Garcia, del Sant Cugat, ha estat segon; i Andrés Pérez, de l’Amposta, s’ha endut la medalla de bronze.

Podi de la categoria sub-8 / Anna Bonals

La categoria sub-08 sempre és la primera en acabar i es disputa a un ritme frenètic. Tres dies molt intesos d’escacs en què els jugadors més joves del país fan una mitja marató en un tres i no res. L’objectiu és evident: continuar impregnant-se de tot allò que fan dels escacs un dels esports més nobles i més nets que podem trobar. Aprendre i progressar és bàsic, però sempre de la mà dels valors de l’esportivitat, del respecte pel rival, de l’educació.

Sílvia Serradell, del Vilafranca, quarta classificada absoluta i primera femenina / Lourdes Porta

Els prebenjamins tornen a casa satisfets d’haver pogut gaudir d’un altre Campionat de Catalunya individual que cada cop més es va acostant a la normalitat. Agrair el suport incondicional de pares i mares que han acompanyat els jugadors en tot moment, i també destacar la paciència i mà esquerra dels àrbitres que donen un cop de mà sempre que és necessari. Desitgem que hagueu gaudit d’allò més, i confiem que ens puguem retrobar, envoltats de taulers d’escacs, més aviat que tard.

Classificació final

Àlbum de fotografies