Pau Mulet del Mollet campió de la categoria sub-12 a sub-8

Dissabte, 8 d'octubre, es va organitzar la Marató d'escacs amb motiu de l'exposició Cervell(s) que hi ha en el mateix Centre de Cultura. Amb la seva col·laboració es va dur a terme el Ir Torneig del CCCB, al matí, i les simultànies à càrrec de la MI i WGM Sabrina Vega.

El torneig era obert a esportistes menors de 20 anys i a un sol grup, però amb dues categories diferenciades, les categories de sub-18 a sub-14 i de sub-12 a sub-8. Van participar 36 esportistes, i per la meteorologia es va haver de fer a l'espai de les taquilles, un espai ample i amb prou llum per poder jugar a escacs. L'Octavi Costa, del Peona i peó, es va endur el torneig amb 7 punts seguit del Roger Valero, del Tres Peons, amb 6,5 punts i del Dani Del Rio, de l'Ateneu Colon, tercer classificat amb 6 punts. El Pau Mulet, del Mollet, i de la categoria sub-10 va guanyar el premi del seu grup amb 5,5 punts aconseguint la quarta posició.

D'esquerra a dreta: l'Octavi Costa i el Pau Mulet

Classificació final

El campió i subcampió de cada categoria guanyava el dret a participar en les simultànies de la tarda de la MI i WGM Sabrina Vega, juntament amb les altres places que es van cobrir per invitació. Com ja havia sortit el sol, es van poder fer al Pati de les Dones com s'havia previst des del començament. Un pati gran i obert on els acompanyants, visitants i vianants van poder veure el transcursd'aquestes. El resultat final van ser 16 victòries a favor de la Sabrina Vega, 2 taules contra les jugadores Laia Garcia i Martina Lázaro i 2 derrotes, contra Juan Dominguez i Isaac Herman. Durant les 3 hores que van durar, molta gent que passejava pels voltants entrava al recinte per veure com es feien les simultànies.

L'ambient d'escacs durant tot el dia en el CCCB va ser molt palès i tant els esportistes del torneig com els acompanyants van poder gaudir de l'exposició.

Des de la Federació volem agrair la col·laboració amb el CCCB i esperem repetir de nou aquest esdeveniment.

Àlbum de fotografies