Del 29 d'octubre a l'1 de novembre, a Lloret de Mar, es juga el Campionat de Catalunya d'edats per equips de les categories sub-8 a sub-20.

Després de 4 rondes en el Campionat de Catalunya per equips d’edats l’Amposta, el Sitges i l’Ateneu Colon lideren el podi de la categoria sub-8. L’equip mixt de la categoria sub-10 encapçala la classificació juntament amb el Peona i peó i l’Ateneu Colon.

Pel que fa a la categoria sub-12 el Valls, el Gerunda i el Gramenet A són els capdavanters de la seva categoria.

Per la poca participació d’equips, les categories sub-14 i sub-16 es van ajuntar i els equips del Colon Sabadell Chessy, l’Ateneu Colon i el Cerdanyola del Vallès lideren la classificació de la categoria sub-14. La Lira, Llinars i Sant Andreu la de la categoria sub-16.

El mateix va passar amb les categories dels més grans, la sub-18 i sub-20, on el Sant Andreu, el Colon Sabadell Chessy i l’Olot encapçalen la classificació dels sub-18 mentre que el Peona i peó A, el Gran Penya i l’Amposta ho fan per la sub-20.

Aquesta tarda, a les 16:00 hores, més rondes i més emoció garantida.

Es poden seguir les partides del primer matx de cada categoria, a excepció dels sub-8, a través de la retransmissió del web de la Federació. 

A més, el MF Jorge Ramírez comenta les partides dels torneigs en joc, els Campionats de Catalunya Absolut, Femení i el per equips d’edats a través del Canal de Twitch: http://twitch.tv/federaciocatalanadescacs

Enllaços de Chess-results de totes les categories

Àlbum de fotografies