Avui 12 d'octubre, puntualment a les 11 del matí, l'àrbitre ha donat l'ordre perquè els rellotges comencin a córrer i tot seguit les peces s'han començat a moure. S'inicia una nova edició d'un campionat molt esperat pels clubs que treballen molt bé els escacs base, que són forces i d'arreu del país.Al matí s'ha jugat doncs la primera ronda que no ha presentat gairebé sorpreses pel que fa a resultats per equips. Podríem destacar les victòries del Vilafranca i del Peona i Peó contra el Gerunda i l'Amposta respectivament a la categoria sub8, però en aquesta edat molt tendra no sempre queda clara si és o no sorpresa. Destacar l'empat del Figueres davant del Cerdanyola on a priori els segons eren superiors. Com a exemple de treball en els escacs base tenim l'Amposta que és representat per tres equips a la categoria sub10, entre altres categories.

A la tarda, a les 17 hores, s'ha desenvolupat la segona ronda. Els grups amb menys equips com són a les S14 per amunt, els enfrontaments ja eren entre candidats al podi final i, per tant, amb partides molt renyides. A la categoria Sub8 l'equip Mixte1 amb Matias Alberto Sticca al capdavant lidera provisionalment la classificació només cedint un punt dels sis en joc. A la categoria Sub10, l'Amposta A només ha cedit unes taules i va al capdavant en solitari amb 7,5 punts de desempat. Cap sorpresa a sub12, i Amposta, Gerunda i Mollerussa encapçalen empatats amb 7 punts la classificació. Pel que fa a la categoria sub14, el Peona i Peó es col·loca líder pel desempat. A la categoria sub16, malgrat ser la segona ronda, hi ha hagut dos contundents 4 a 0 que porten el Llinars i el Figueres a col·locar-se al capdavant. Finalment, a les categories més grans que juguen en format tancat, el Sant Andreu lidera el Sub18 i el Peona i Peó lidera la del Sub20.


Recordem que per Twitch, tenim en Víctor Collell i en David Ayza com a comentaristes de les partides que es donen al primer matx de cada categoria.

Lamentem la incidència que hem tingut en aquests moments per la caiguda de la web a causa d'una fallada del servidor. Així i tot, amb certa acceleració, hem restablert momentàneament una còpia, encara que limitada i no molt estable.

La bona notícia és que avui ha fet molt bon dia i molts nens i nenes, juntament amb les seves famílies, han aprofitat el bon sol per a banyar-se a la piscina de l'hotel.

Galeria d'imatges

Resultats i classificacions