Segon dia del Campionat de Catalunya per equips d'edats que s'està jugant a l'Hotel Evenia de Lloret de Mar entre el 12 i el 14 d'octubre. Avui divendres s'han desenvolupat dues rondes més de les sis previstes amb normalitat dins de l'espaiosa sala de què disposem. S'ha reubicat la categoria Sub20 dins de la mateixa sala de joc per tal de millorar les condicions dels esportistes d'aquesta categoria.

Esportivament parlant, a la categoria sub8 domini del Gandesa i el Peona i Peó que amb 10 i 9 punts respectivament lideren la categoria. Demà matí s'enfrontaran, el resultat del qual pot decidir el torneig. Cal destacar que en Matias Alberto Sticca és l'unic jugador de sub8 amb la totalitat dels punts.

A la categoria sub10, l'equip del Sant Cugat de moment pren el lideratge amb 13 punts. De prop el segueixen l'Ateneu Colon i l'Amposta. En resultats individuals, Pau Bru, Eloi Fernandez, Alex Marín i Oscar Cejudo es mantenen invictes amb quatre punts de quatre partides jugades.

Pel que fa a la categoria sub12, frec a frec entre els equips de l'Amposta A i el Gerunda. L'enfrontament directe de la quarta ronda, que ha acabat en taules, no acaba de decidir que cap dels dos clubs ho tingui ni molt menys encarrilat. En jugadors individuals, Joan Villa, Roger Lazaro i Abril Massana són els únics que tenen la totalitat dels quatre punts.

A la categoria sub14, el Peona i Peó A pren avantatge col·locant-se líder provisional amb 12,5 punts. A tres punts, els segueixen el Gramenet i l'Amposta. Individualment, només l'Ani Vardanyan ha aconseguit puntuar la totalitat dels quatre punts en les quatre rondes jugades.

El Llinars, a la categoria sub16, marca diferències importants col·locant-se líders amb 14,5 punts. El segueix el Cerdanyola a quatre punts i mig, i a demà matí s'haurà d'enfrontar amb els líders. Porten invicte amb quatre punts l'Arnau Sánchez, la Júlia Pinyol i en Roc Boix.

A la categoria sub18 el Sant Andreu encapçala la Lliga regular amb 10,5 punts. I per resultats individuals, només l'Edgar Roca i en Jan Travesset han obtingut la totalitat dels punts jugats.

Finalment, a la categoria Sub20, la part alta està força igualada. Peona i Peó i Llinars lideren empatats amb 8,5 punts la categoria. En Ricard bosch és l'únic de la categoria que ha guanyat els quatre punts.

Recordem que podeu seguir les partides comentades pel Twitch de la mà del periodista Víctor Collell i el MC David Ayza. Lamentem algunes incidències amb els taulers de retransmissió, que en certs moments s'han vist bloquejats a causa de no disposar d'una correcta cobertura del senyal de la wi-fi dins de la sala de joc. Per altra banda, recordem a tots els delegats que els jugadors no han d'entrar el mòbil dins de la sala.

Galeria d'imatges

Resultats i classificacions