Aquest XXXIV torneig es distingirà per la seva combativitat. En tots els torneigs que he arbitrat i dirigit, i són molts, crec que gairebé mai s'ha lluitat com aquest.

Avui a la 7a ronda només hi ha hagut 6 taules entre 24 taulers. Avui German Walter (Aragonès), que portava un bon torneig, s'ha trobat amb en Ricard Brusi (Sant Cugat) que l'ha guanyat. Tanmateix, la sorpresa d'aquesta ronda i del torneig està sent el jugador Joan Vallbona (Tres Peons) que ahir va guanyar a l'Emili Simón (Terrassa) i s'ha col·locat segon de la classificació general. Demà, la 8a ronda s'intueix que serà d'infart ja que en Ricard Brusi, amb 6 punts, s'enfronta a un Juan Domínguez (Jake), amb 5 punts, que ressorgeix en la classificació després d'estar molt apagat. La revelació del torneig, en Joan Vallbona, amb 5'5 punts, s'enfronta amb blanques a Roger Salvo, amb 4'5 (Sant Martí) que encara no ha perdut cap partida.

A la tercera taula i amb 5 punts, tenim a Juan Pedro Ayllon (Tordera) que jugarà amb blanques contra Emili Simón, amb 4'5 punts. Una altra partida interessant a destacar serà la de Jaume Anguera (Sant Andreu) contra Isidre Grau (Sant Quirze) per intentar entrar en els llocs d'honor.

Es va acabar el torneig de dòmino en què es van inscriure 4 parelles, quedant campiona la d'Isidre Grau - Antonio Navarro, que van destronar a la parella Manolo Navarro - Salvador Carranza que portaven dos anys amb el titol.