Diumenge, 30 de gener, ha finalitzat el Campionat de Catalunya llampec per equips online que s’ha jugat durant 3 diumenges al matí. En aquesta primera edició del Campionat s’ha aplegat 98 equips i al voltat d’uns 750 esportistes en cada jornada.  El torneig era a un ritme ràpid (3 minuts més 2 segons d’increment després de cada jugada) durant 2 hores de joc.

 

Fotografies enviades pels propis participants.

El Barcelona A ha guanyat de nou el seu grup (Grup I) i es consolida com a campió de la Divisió d’Honor. El Terrassa A ha quedat campió del grup II i el Barcelona C (grup III) i l’Alt Empordà (grup IV) han quedat campions de nou dels seus respectius grups. El Peó Vuit (Roquetes) ha quedat campió del grup V i s’ha assegurat el premi de la seva categoria, la preferent. El Peón Negro e-Team A (grup VI) i el Fornells (grup VII) han quedat campions dels seus grups, igual que l’Amposta B (grup VIII) i Amposta C (grup IX). El Caldes de Montbui B, del grup X, ha guanyat el seu grup i ha aconseguit la màxima puntuació del campionat de la jornada d’avui i del Campionat, amb 138 punts, superant per un punt la puntuació anterior que sustentava el C.E. Santa Maria de Palautordera (137 punts a la 1a jornada).  

En el següent pdf podeu consultar les classificacions finals de la 3a jornada:

En aquest altre pdf podeu consultar els campions de les categories d'aquesta jornada:

Pel que fa els campions de la categoria, aquells equips que obtenien la millor classificació al finalitzar les tres jornades de joc, entenent que la classificació d’un grup superior prevalia sobre la d’un grup inferior, han estat:

DIVISIÓ D'HONOR

Barcelona A

1a Divisió

Barcelona B

2a Divisió

Sant Feliu U.C. "A"

Preferent

Peó Vuit (Roquetes)

1a Cat. provincial

Alt Empordà

2a Cat. provincial

La Lira C

3a Cat. provincial

C.E. Santa Maria de Palautordera

 

En el següent pdf podeu consultar tots els equips premiats i el premi:

 

Des de la Federació Catalana d’Escacs i la seva organització volem agrair la participació de tots els clubs que han format equips i dels seus esportistes.