Avui, dijous 28 de maig, un equip de Catalunya ha participat en el torneig femení europeu i on no ha pogut passar a la final, aconseguint la 4a posició amb 362 punts.  Dijous que ve, dia 4 de juny, les catalanes tornarem a jugar, aquest cop per a la final de consolació per a definir els equips de les posicions de la 7a a la 10a.

Les 20 primeres catalanes han puntuat per arribar a la puntuació aconseguida, però no la suficient per passar a jugar la final.

La jugadora Anna Sargsian (Gramenet) ha estat la jugadora que ha fet la màxima puntuació per a les catalanes (24 punts), seguida de l’Arami Lobi (Llinars del Vallès) amb 23 punts i les jugadores Mercè Biosca (Amposta) i l’Elisabet Ruiz (Vilafranca) amb 22 punts.

 

 D'esquerra a dreta, la Noa Parra (Masnou) i l'Anna Sargsian (Gramenet), jugadora amb més puntuació d'avui.

L’equip francès ha quedat campió d’aquesta fase amb 461 punts, segon l’equip alemany amb 424 punts i tancant el podi, les hongareses amb 403 punts.

L’equip català ha estat el segon equip més nombrós de participants, només superat per l’equip de l’amfitriona alemanya.

Al grup B ha estat més renyit, on l’equip austríac amb 377 punts ha quedat primera de grup, mentre que l’equip anglès amb 373 punts i l’equip txec amb 354 punts han quedat segon i tercer.

 

 

El torneig, organitzat per  l’entitat Deutsche Schachjugend, ha estat el FEMENÍ ONLINE MÉS GRAN fins a la DATA.

Dijous que ve, més torneig femení i més partides.

Si voleu consultar les classificacions, puntuacions individuals o partides jugades, ho podeu fer en aquest enllaç: https://lichess.org/tournament/Qi4jAJGc

 

Moltes gràcies a totes les participants.