Nicolas Garcia, del Sant Andreu, i Daniel Moreno, del Sant Boi, primers Campions de Catalunya Online de Blitz i Bullet respectivament.

El passat cap de setmana, del 9 al 11 de juliol, va esdevenir el primer Festival Català Escacs Online organitzat per la Federació Catalana d’escacs. Divendres, dia 9, es va poder gaudir d’una conferència del GM gironí Àlvar Alonso on va mostrar les seves tècniques de preparació davant la celebració d’un campionat.

Cartell del I Festival Català Escacs Online


El dissabte, dia 10, es va celebrar el Campionat de Catalunya Blitz online, amb 92 esportistes inscrits, i amb el patrocini de la plataforma de cursos d’escacs online https://Chessmood.com

Podi del Campionat de Catalunya blitz individual

Classificació final

Nicolas García, del Sant Andreu Club Escacs, va donar la sorpresa en imposar-se amb 9.5 punts d'11 per davant del MI Florian Grafl, del Sant Feliu, (que va liderar el torneig fins a les dues rondes finals) i del MC Mariano Mayans, del Centre d’Esports Agustí. Hi havia premis també per trams i per a edat.

El guanyador del Campionat de Catalunya Blitz online, Nico Garcia.

La relació de premis és la següent:

BLITZ

Nickname

   

1er General

Bleo22

2on General

Baron_Von_Koenig

3er General

DrMayans

 

 

Tram 2000-2149

 

1er

LVLuis10

2on

TheFasterWarrior

 

Tram 1850-1999

 

1er

Dacoba

2on

MichaelLambert

   

Tram 1700-1849

 

1er

FabianoCaruana2019

2on

Dikaiw

   

Veterans +50

 

1er

AribauStreet

2on

Santy07

   

Sots16

 

1er

GerardDTS

2on

UnaiBg

   

Pel que fa al Campionat de Catalunya Online Bullet, el guanyador va ser el MF Daniel Moreno, del Club Escacs Sant Boi, amb 8 punts de 9 possibles.

 

El campió del Campionat de Catalunya Online Bullet, Daniel Moreno.

En segon lloc va repetir pódium del dia anterior, el MC del C. E. Agustí , Mariano Mayans , que tot i arribar dues rondes tard va estar a punt de guanyar el torneig fent 7 punts sobre 7 a les restants. En tercer lloc, Ernest Serrat, del Manlleu. 

Podi del Campionat de Catalunya Online Bullet

Classificació final

Els premis d'aquests campionats són diferents per a cada torneig, però tenen la novetat d'entregar una quantitat de MoodCoins per gastar en cursos d’escacs online a la plataforma ChessMood.com.

Des de la Federació Catalana d'Escacs volem agrair la participació a tots els esportistes dels torneigs i als assistents a la conferència que va encetar aquest Festival.