Aquest cap de setmana serà la darrera ronda dels territorials que es juguen a totes les Delegacions. Algunes territorials es juguen en dissabte i d’altres en diumenge, però totes finalitzen aquest cap de setmana.

A Barcelona, aquest any només s’ha pogut fer un únic grup amb 68 inscrits de tota la Territorial. El jugador del Colon Sabadell Chessy, el Fernando Valenzuela, lidera la classificació provisional a mig punt del grup de perseguidors, el Candidat Master Andreu Blasco (Castelldefels) i el Mestre Català Víctor Álvarez (Foment Martinenc).

A Girona, el Mestre Fide Abel Lázaro (Figueres), amb 7.5 punts, és el líder d’aquesta territorial, seguit del Juan Alber Garcia (Olot) amb 6.5 punts i el Mestre Fide Luis Enrique i Leo Valle, pare i fill respectivament, amb 6 punts. La Laura Viñolas (Figueres), amb 5.5 punts, està a la 5a posició i ja s’ha proclamat campiona femenina. En aquesta Delegació també s’ha fet un sol grup amb 60 participants.

A Tarragona, on han pogut fer tres grups, el Gerard Añó (Peó Vuit) lidera la classificació provisional amb 7.5 punts, a un punt de l’Alexander Domene (Salauris). En el grup B, Unai Bergaretxe (CERAP Riudoms) ja és campió a falta d’una ronda, ja que el separa d’un punt i mig del segon. Pel que fa en el tercer grup, hi ha tres empatats a 6 punts, la Isabel Marzal (Cambrils), Gonzalo Hijarrubia (Tarragona) i Escarlin Soriano (Riudoms Fischer). Es preveu una darrera ronda emocionant.

A la Territorial de Lleida, que és l’única territorial que es juga en diumenge, ja tenen els dos campions el títol en el sarró. En el grup A, l’Israel Campos (Tàrrega), amb 6.5 punts, i en el B el jugador de l’Almenar, Jose A. Degracia, amb 7 punts i cap perseguidor els poden agafar.

Molta sort a tots a la darrera ronda. 

Barcelona 

Girona

Lleida

Tarragona