El Lleida està desmotrant el seu nivell de Divisió d'Honor. El pavelló poliesportiu de Bellpuig acull durant dos diumenges les jornades d'escacs corresponents al sector Lleida de la Copa Catalana. Un total de 35 equips participants, que equivalen a 140 jugadors, prenen part d'aquesta competició que serveix com una avantsala a la lliga. Un cop disputats els quatre primers encontres, el Lleida és líder destacat de la competició en aconseguir guanyar els quatre i treure tres punts d'avantatge als seus perseguidors empatats al segon lloc: Tàrrega (1ª Divisió), Torà (2ª Divisió), Vallfogona i Mollerussa (Preferent).

Vista general de la sala de joc de la Copa Catalana - Fase Lleida

L'equip de la capital va demostrar la seva condició d'equip de la màxima categoria a la lliga, la Divisió d'Honor catalana,  i es va imposar amb claredat en els seus enfrontaments, aconseguint 14'5 punts, dels 16 possibles.

Tot i això, queda per disputar la segona jornada, on a part del campió absolut s'ha de decidir els campions respectius de cadascuna de les categories. La decisió final es coneixerà el proper diumenge al mateix poliesportiu.

Joan R. Giribet

 

Classificació general