El Lleida va patir la primera derrota de la temporada al local del Sant Andreu (7-3) dissabte passat, el mateix dia que debutava aquesta temporada el gran mestre cubà Aramis Álvarez. Tot i les taules aconseguides en el primer taulell pel jugador cubà, el Lleida només va poder celebrar la victòria de Mario Bruned, a part de tres partides més que van acabar en taules.

El primer tauler del Lleida en aquesta ronda, el gran mestre cubà Aramis Álvarez.

Els lleidatans es situen en la quarta posició del grup II. Dissabte que ve al carrer del Nord, una victòria contra el Peona i Peó podria assegurar la permanència del Lleida i passar a lluitar per una bona classificació final.

A Primera Divisió, nova ensopegada del Tàrrega, aquesta vegada davant del Sant Cugat per un contundent 9-1. Tot i la incorporació aquesta temporada del Mestre Català Vicenç Esplugas, els targarins no acaben de treure bons resultats i continuen cuers del grup I.

A Segona Divisió, primera derrota del Torà al local del Comtal, que el col·loca tercer a la taula; i primera victòria del Lleida B, que li serveix per deixar la cua de la classificació. A Preferent, el Vallfogona es queda sol en el liderat després de que el Mollerussa derrotés al Balaguer (6-4) i l'empat de l'Almenar. A Primera categoria, el Guissona segueix guanyant clarament i sembla el clar candidat al títol. I a segona categoria, nova victòria del líder, Mollerussa B, que està a un pas d'assolir l'ascens.

Joan R. Giribet