Un cop disputats sis torneigs del circuit de ràpides de Lleida, David Monell (Vallfogona) encapçala la classificació del circuit lleidatà d'escacs ràpids que es disputa aquest estiu a les terres de Lleida i Andorra.

David Monell, del Vallfogona, encapçala la classificació del primer Circuit de ràpides de Lleida.

Fins a un total de 24 torneigs d'escacs ràpids es poden jugar a les terres de Lleida fins el proper 24 de setembre incloent el Gran Prix de ràpides d'Andorra, del proper 6 d'agost. Tant poblacions del pla, com Cervera, Bellpuig, Tornabous, Vilanova de Bellpuig, Vilanova de Segrià, Vallfogona de Balaguer, Almenar i Lleida, com les pirinenques Pont de Suert, Sort i la Seu d'Urgell organitzen torneigs.

David Monell, que va guanyar el torneig de ràpides de la delegació de Lleida, encapçala la classificació amb 34 punts, seguit de Mario Bruned (Lleida) amb 27 punts i Ferran Solé (Lleida), amb 24 punts.         

Circular LLE 29/2016

La delegació de Lleida controla amb un rànquing 231 joves jugadors.

La llista de tecnificació de la delegació de Lleida inclou un total de 231 joves esportistes lleidatans i andorrans, que han de ser els futurs jugadors de les nostres terres. Tots són menors de 18 anys i ja comencen a destacar en torneigs d'àmbit provincial oberts a totes les edats. Els més destacats en torneigs al llarg de la temporada seran becats amb classes presencials de caps de setmana per monitors especialitzats.

El rànquing està encapçalat per Ferran Solé (Lleida), seguit d'altres del seu club: Guerau Masagué i Édgar Solé. A continuació trobem a Ramon Cosialls (Almenar) i Lluc Estruch (Guissona) fins a un total de 231 jugadors i jugadores.

Llistes publicades