L'Open Internacional de Benasque, al Pirineu Aragonès, és un dels torneigs amb més participació de tot Espanya, amb 413 jugadors inscrits aquest any provinents del tot el món, en la que ha estat la 36a edició.

El torneig que s'ha celebrat entre els dies 7 i 16 de juliol ha estat guanyat pel Gran Mestre indi Krishnan Sasikiran i també hi han pres part dos jugadors lleidatans: Guillem Baches (Lleida) i Salvador Serra (Tàrrega). Baches ha quedat classificat en el lloc 56è i millor participant català, amb 6'5 punts en les 10 rondes disputades; mentre que Salvador Serra ha quedat classificat en el lloc 210, amb 5 punts.

Vista general de l'Open de Benasque.

 

Guerau Masagué, 49è al campionat d'Espanya sub-14

El jugador del Lleida, Guerau Masagué, ha pres part durant la setmana passada en el campionat d'Espanya sub-14 que s'ha celebrat a la localitat granadina de Salobreña. Entre els dies 11 i 16 de juliol, els millors jugadors sub-14 han disputat el campionat d'Espanya.

Guerau Masagué, actual campió provincial de la categoria, ha quedat classificat en el lloc 49, amb 5 punts en les 9 rondes disputades, entre un total de 151 jugadors.  

Des d'aquest dilluns, també es celebra a Salobreña el campionat d'Espanya sub-16, que compta amb la participació del campió provincial de la categoria: Ferran Solé, del Lleida.

Joan R. Giribet