El jugador del Lleida, Jordi Coll, va assolir un important tercer lloc a l'Obert David García Ilundain, disputat diumenge passat a Barcelona.

L'Obert tradicional en aquestes dates compta amb alguns dels millors jugadors catalans, un fet més remarcable a la bona actuació de Jordi Coll. El jugador lleidatà es va imposar a tres Mestres Internacionals i va acabar amb 6'5 punts dels 8 possibles.

El jugador del Lleida va tenir un espectacular inici, amb cinc victòries seguides, que el van portar fins al primer lloc de la classificació. Fins a l'última ronda va tenir opcions al títol, però les taules de l'última partida davant del sotscampió Jose Antonio Herrera (Llinars) el van deixar en un meritori tercer lloc. El campionat el va acabar guanyant Arian González (Sant Andreu), d'entre un total de 101 jugadors.

 

En Jordi Coll, jugador del Lleida, el segon començant per l'esquerra, juntament amb la resta de podi del torneig.

 

Guillem Baches, quart al IX Torneo Ciudad de Huesca

El jugador del Lleida, Guillem Baches, va acabar quart al IX Torneo Ciudad de Huesca, celebrat el passat divendres, al Círculo Oscense de la ciutat aragonesa.

El torneig, que ja arriba a la seva novena edició, compta amb jugadors titulats internacionals. Guillem Baches, va sumar sis punts de les vuit partides disputades.

 

Guillem Baches, el segon començant per l'esquerra.

 

Torneig solidari en benefici de la Fundació de la Marató de TV3

El club d'escacs Balàfia organitza per aquest diumenge, al Centre Cívic, un torneig d'escacs en benefici de la Marató de TV-3, que compleix 25 anys. Els ingressos d'aquesta edició aniran a estudiar els ictus i les lesions medulars i cerebrals traumàtiques.

El torneig està obert a tothom i consisteix en partides ràpides de cinc minuts, a partir de les 10 del matí. El preu mínim de la inscripció es de 3€ que aniran íntegrament a la Fundació de la Marató de TV3, però com que és un torneig solidari, qui vulgui donar més diners també ho podrà fer.

Joan R. Giribet