El Tàrrega ha consumit el descens a Segona Divisió Catalana després de perdre amb el Maragall, de Barcelona (4-6), a la fase de promoció. Han estat cinc anys consecutius jugant a la Primera Divisió Catalana, però el fet de no poder haver comptat en cap encontre amb el seu primer tauler, ha estat un hàndicap a l'hora de lluitar per la permanència. Les alineacions d'aquest diumenge van ser:

 

Tàrrega (4): Ramon, Campos (1/2), Nieto (1), Cardona (1/2), Piqué (1/2), Serra (1/2), Aldomà (1/2), Ponsarnau, Cots i Anglès (1/2).

Maragall (6):López (1), Jiménez (1/2), Parés, Delgado (1/2), Echarri (1/2), Doménech (1/2), Miralles (1/2), González (1), Delgado (1) i Corominas (1/2).

 

El Mollerussa es queda a les portes de l'ascens

Excel·lent temporada del Mollerussa que no ha pogut acabar assolint l'ascens a Segona Divisió. Els del Pla d'Urgell seguiran un any més a la Preferent de Lleida després de caure davant de l'Amposta (4-6) per la diada de Sant Jordi. L'encontre es presentava igualat per les dues bandes amb una lleu superioritat pels jugadors de les terres de l'Ebre en els elos, que finalment s'han acabat imposant.

 

Mollerussa (4): Ribera, Monfà II (1/2), Monfà I (1), Domènech (1), Rodón, Lacasa (1), Maderal, Andrés, Garcia i Serret (1/2).

Amposta (6): Accensi (1), Miralles (1/2), Tolda, Sánchez, Ferré (1), Rius, Abarca (1), Torres Royo (1), Torres Solsona (1) i Aloy (1/2).

 

Per la seva banda, el Balaguer ha caigut eliminat en les semifinals catalanes de campions de Preferent al perdre (4-6) davant l'Espiga de les Corts.

 

85 jugadors participen en l'Obert de la Delegació Territorial de Lleida

La delegació territorial d'escacs de Lleida conjuntament amb el club escacs Tàrrega organitza durant vuit dissabtes el campionat Obert de la delegació. Aquest campionat, que va començar el passat dissabte, compta amb la participació de 85 jugadors repartits en dos grups: el general, en el que participen 64 inscrits, i el de promoció, que compta amb 21 joves jugadors menors de dotze anys.

El torneig acabarà el proper 10 de juny.

Joan R. Giribet