Avui, diumenge, 7 de febrer, s’ha jugat la 1ª ronda del Campionat de Catalunya per equips online actius, un nou torneig que es jugarà durant 7 diumenges, fins el dia 21 de març. El ritme de joc d’aquest torneig online per equips és de 12 minuts + 5 segons d’increment i són equips de 4 integrants, on juguen contra els 4 contraris de l’altre equip, 2 amb blanques i 2 amb negres.

Esportistes durant al ronda.

En el torneig s’han inscrit 120 equips que jugaran en un sol grup, tots junts. A la primera ronda no hi hagut cap incidència destacable i sí molta competitivitat. S’han pogut jugar totes les partides gràcies a la labor dels delegats i àrbitres que han fet que la ronda funcionés a la perfecció.

El programa Lichess ha banejat a un jugador d’un equip i, com indicava la circular, aquest jugador perd les partides d’avui i no podrà jugar més el torneig.

Durant la tarda s’aniran actualitzant els resultats que els delegats vagin enviant al correu creat per al torneig (resultatsonlinefce@gmail.com). Els resultats es poden consultar a chess-results.

Gràcies a tots els participants i delegats i bona setmana.