El dia 27 de gener ens va deixar el Sr. Angel Tafalla Grau, veterà i històric jugador d’escacs tortosí (codi 2978).

Fotografia del maig de 2017 quan la Federació Catalana d’Escacs – Delegació de Tarragona va homenatjar al Sr. Àngel Tafalla per la seva trajectòria i dedicació en els escacs de la demarcació.

Persona molt apreciada i coneguda en la nostra demarcació, va participar en moltíssims torneigs d’escacs de la província i va defensar els primers taulers dels equips de Tortosa i, en una breu etapa, del Santa Bàrbara. Temible jugador de ràpides, darrerament va competir també en la fase final del campionat de Catalunya de veterans en diverses ocasions. El passat diumenge, en la primera ronda de la Lliga Catalana d’Escacs, va defensar el quart tauler del Club Escacs Tortosa en el seu matx a preferent contra el CE Flix.

La seva cerimònia d’enterrament tindrà lloc a l’església dels Reguers, a les 17:00 hores, d'avui, dia 28 de gener.

Aquest dijous, abans de l’inici de la segona ronda del campionat de veterans de Tarragona 2019, es durà a terme un minut de silenci en record seu.

Els seus companys escaquistes del Club Escacs Tortosa, tots els clubs de la demarcació, la delegació de Tarragona i la Federació Catalana d'Escacs dóna el més sentit condol a la família i amics.

Al cel sia.