Ja han acabat les fases prèvies de les categories sub-14 i sub-16 de Tarragona. A la categoria sub-14 el Gerard Añó (Peó Vuit) va imposar la seva força i no va perdonar cap punt, va aconseguir els 6 punts de les 6 rondes possibles. En el podi el segueix el jugador del Salauris, Alexandre Domene, i la jugadora del mateix club, Lidia Sierra, amb 5 i 4 punts respectivament.

Podi de la categoria sub-14. D'esquerra a dreta: Lidia Sierra (Salauris), Gerard Añó (Peó Vuit) i Alexander Domene (Salauris).

A la categoria sub-16 la Júlia Lisiewicz (Masdenverge) i l’Oscar Cubero (Reus Escacs) van quedar empatats a la primera posició amb 5 punts, després de fer taules a la darrera ronda davant dels dos següents classificats a la classificació final, Martin Jakovlev (Cambrils) i Adai Niubo (Valls) que van aconseguir mig i un punt menys que els dos primers. El desempat va fer que la Júlia guanyés el campionat.

Podi de la categoria sub-16. D'esquerra a dreta: Martin Jacovlev (Cambrils), Júlia Lisiewicz (Masdenverge) i Osacr Cubero (Escacs Reus).

 

Classificació final