Es publica la licitació per a tots els clubs que estiguin interessats en organitzar el Campionat de Catalunya Femení. Cada any s'obrirà la licitació per als clubs interessats. Agrairíem que tots els clubs interessats ho sol·licitin si estan interessats. La data límit per sol·licitar l'organització és el dia 10 de gener de 2017. 

Els clubs interessats en organitzar el Campionat ho hauran de sol·licitar per correu electrònic a l'adreça federacio@escacs.cat. En el correu caldrà especificar les condicions del local de joc i de l’allotjament, incloent tipus d’allotjament i de pensió. Així com el material que podrà aportar el club per a la celebració del campionat. Caldrà detallar també la proposta de les dues activitats de promoció dels escacs femenins, especificant tipus d’activitat i lloc on es portarà a terme. Es prioritzarà que els locals de joc estiguin adaptats.

 A les propostes hi podran constar coincidència amb aniversaris o celebracions del club organitzador, que es tindran en compte.

Les dates del campionat seran del dia 30 de març al 2 d’abril de 2017 en horari de matí i tarda, finalitzant el campionat el dia 2 d’abril al migdia.

El club sol·licitant ha d’aportar:

Un local de joc ampli i silenciós per organitzar el Campionat. Així mateix haurà de disposar de calefacció i/o aire condicionat. Haurà d’haver a disposició de les jugadores ampolles d’aigua durant les rondes de joc.

Material de joc necessari per al Campionat de Catalunya Femení, incloent també la impressora i material d'oficina necessari (paper, tinta, etc...). En cas de faltar-ne, la Federació pot ajudar en el préstec de material amb el seu propi. 

Allotjament en un hotel de la categoria mínima de 3 estrelles amb condicions de règim de Pensió Completa o Mitja Pensió (sempre escollint el sopar) per a l'estada de 6 jugadores, el delegat federatiu i l'àrbitre del campionat. En el cas d'oferir només Mitja Pensió, el club sol·licitant també es farà càrrec del dinar. 

Durant els mesos precedents al campionat s'organitzaran dues activitats per a la difusió dels escacs femenins en el Territori. La Federació recomana l’organització d’una concentració a la localitat on es portarà a terme el Campionat i una segona concentració en una altra població de la mateixa província. Totes dues hauran de ser preferiblement a l'aire lliure, en una zona de pas per tal de mostrar l'activitat a la població. Les dates d'aquestes activitats seran escollides conjuntament pel club i la Federació. 

Paral·lelament al Campionat Femení de Catalunya, en el mateix local de joc, es durà a terme un torneig femení de promoció.

Difusió del Campionat i les activitats  en tota la Territorial.

Subvenció per al club organitzador: 1500 €. Per poder rebre la subvenció s'haurà de presentar la justificació amb les factures a nom de la Federació i rebut corresponent del pagament.

 

La Federació Catalana d'Escacs aportarà:

Nomenarà els àrbitres i n’assumirà les despeses d'arbitratge.

Nomenarà el Delegat Federatiu de la competició.

Trofeus i premis econòmics.

Organització de la participació de les jugadores.

Difusió del Campionat a tots els clubs i jugadores de Catalunya.

Per als actes que es faran per a la difusió dels escacs femenins, el club tindrà el suport de la Federació Catalana d'Escacs en el tema organitzatiu. S'intentarà comptar amb la col·laboració de les jugadores més destacades del territori on tinguin lloc els esdeveniments.