76è CAMPIONAT FEMENÍ DE CATALUNYA 2018

ORGANITZA

Federació Catalana d'Escacs

DATES

Del 30 de març al 2 d’abril de 2018

LOCAL DE JOC

El campionat se celebrarà a la localitat de Vila-seca (La Pineda) a l’hotel **** Palas Pineda, carrer Muntanyals 5

RITME DE JOC

90 minuts per jugadora més 30 segons d’increment per jugada.

SISTEMA DE JOC

El torneig es disputarà per sistema lliga en principi de 5 rondes, però el nombre de rondes es comunicarà un cop confirmat del nombre de participants al torneig.

Per realitzar el quadre d’emparellaments es farà un sorteig per determinar quin rànquing inicial correspondrà a cada jugadora.

No es permetrà que una jugadora sol·liciti no ser aparellada, llevat de causa justificada.

El temps màxim per presentar-se davant del tauler és de 30 minuts des de l’inici establert de la ronda.

HORARI 

Reunió de benvinguda: dia 30 de març a les 10:00 h.

  • RONDA 1: divendres 30 de març a les 10:30 h.
  • RONDA 2: divendres 30 de març a les 16:30 h.
  • RONDA 3: dissabte 31 de març a les 10:00 h.
  • RONDA 4: diumenge 1 d’abril a les 10:00 h.
  • RONDA 5: dilluns 2 d’abril a les 9:30 h.

L’entrega de premis es realitzarà al finalitzar l’última ronda el dia 2 d’abril

DESEMPATS

Els decidirà el Comitè d’Àrbitres un cop definit el nombre de rondes

ELO

El torneig serà vàlid per a Elo català, Elo FEDA i Elo FIDE.

 QUOTES D’INSCRIPCIÓ

La quota d’inscripció del torneig és gratuïta

INSCRIPCIÓ DE LES PARTICIPANTS

Totes les jugadores que vulguin participar en aquesta prova han d’estar classificades i hauran de confirmar la seva participació via correu electrònic a federacio@escacs.cat o smartin@escacs.cat. Si una jugadora classificada renuncia a la plaça, aquesta es perdrà sempre i quan hi hagi un mínim de 6 participants. En cas contrari, les places vindran donades per ordre d’elo.

S’obrirà un enllaç per a que les jugadores indiquin si vindran soles o amb algun acompanyant per reservar a l’hotel oficial. Aquest enllaç es tancarà el 16 de març.

ENLLAÇ 1

ALLOTJAMENT I CONDICIONS ECONÒMIQUES

HOTEL

L’hotel oficial és l’Hotel **** Palas Pineda

Les jugadores classificades tenen les despeses d’allotjament pagades en habitació doble des de l’entrada a partir de les 12 hores del dia 30 març a l'esmorzar del dia 2 d’abril.

En cas de ser menors d’edat, les participants han d’anar acompanyades per un/a adult responsable. Si l’adult no és el pare, mare o tutor ha d’entregar una autorització signada per un d’aquests. La Federació Catalana d’Escacs es reserva el dret d’admissió de l’acompanyant.

PREUS D’HOTEL PER A ACOMPANYANTS

Els acompanyants que vulguin allotjar-se a l’hotel ho hauran de comunicar en l’enllaç esmentat a l’apartat anterior.

ENLLAÇ 1

El preu de l’allotjament de l’habitació doble amb esmorzar bufet lliure des de l’entrada a partir de les 12 hores del dia 30 de març a l'esmorzar del dia 2 d’abril és de 42€ per persona i nit.

PAGAMENT DE L’HOTEL

El pagament d'allotjaments dels acompanyants s'ha d'efectuar mitjançant ingrés al compte de la Federació Catalana d'Escacs a LA CAIXA ES28 2100 0804 3002 0084 8216 indicant nom i cognoms de la jugadora + femení.

COMITÈ DE COMPETICIÓ

El Comitè de competició estarà format pel delegat federatiu, i una jugadora escollida entre les participants majors d’edat en la reunió de benvinguda que es farà el dia 30 de març a les 10:00 hores a la sala de joc. També s’escolliran dues suplents entre les participants majors d’edat.

PREMIS

  • 1a classificada:  300 € + trofeu + Títol de Campiona Absoluta de Catalunya+ Participació al Campionat Absolut d’Espanya 2018 + inscripció gratuïta a tots els tornejos del Circuit Català 2018 + plaça pel Campionat Femení de Catalunya 2019
  • 2a classificada: 200 € + trofeu + Participació al Campionat Absolut d’Espanya 2018
  • 3a classificada: 150 € + trofeu + Participació al Campionat Femení d’Espanya 2018

El lliurament de premis tindrà lloc el dia 2 d’abril després de la darrera partida, a la mateixa sala de joc.

MOLT IMPORTANT: Els premis en metàl·lic, les dietes i resta de condicions econòmiques serà pagats, un cop finalitzat el torneig, per transferència bancària, amb la retenció fiscal corresponent.

La Federació enviarà a cada jugadora, per correu electrònic,  el rebut corresponent. Per rebre la transferència del premi caldrà el següent:

1.    Enviar per e-mail a la federació (federacio@escacs.cat) el DNI escanejat.

2.    Enviar per correu ordinari, missatger, o en propi mà, l’original signat del rebut que prèviament haurà enviat la Federació (no val el document escanejat, ha de ser l’original).

3.    Indicar un número de compte bancari on vol rebre la transferència. Un cop rebuda tota la documentació a la Federació es procedirà a efectuar el pagament.

PLACES PER AL CAMPIONAT ABSOLUT D’ESPANYA DE L’ANY 2018

La primera, segona i tercera classificada tindran les despeses d'estada, com a mínim en habitació doble, a càrrec de la Federació en l'establiment que s'indiqui i inscripció al Campionat Absolut d’Espanya 2018

Les participants al Campionat Femení d’Espanya 2018 disposaran d’entrenament i acompanyament abans i durant aquest torneig*.

         *A determinar l’entrenador i el nombre de sessions

NOTA IMPORTANT

Les condicions econòmiques (estada, viatges, inscripció, etc.) de les jugadores classificades per futures competicions (Femení de Catalunya, d’Espanya i Absolut) estan condicionades als pressuposts de la Federació Catalana d’Escacs i al rebre les subvencions atorgades per la Generalitat de Catalunya.

La participació en aquest torneig suposa l’acceptació, per part de la jugadora, d’aquestes normes.