Organitza: Federació Catalana d’Escacs amb la col·laboració de la Federación Española de Ajedrez (FEDA) i ADIF.

 

Dia de joc: 25 d’abril de 2020.

 

Local de joc: Estació de Sants a Barcelona, al costat de l’establiment Mc Donald’s.

 

Sistema de joc: Torneig suís a 7 rondes mitjançant el programa Swiss Manager i es dividirà en 4 categories de Sub-8, Sub-10, Sub-12 i Sub-14.

El rànquing s’ordenarà per elo FIDE ràpid i per elo FCE ràpid. En cas de no tenir elo FIDE ràpid s’introduirà l’elo FIDE Standard.

 

Temps de joc: 7 minuts + 3 segons d’increment per jugador.

 

ELO: El torneig és vàlid per a elo català de ritme ràpid i elo FIDE ràpid a totes les categories.

 

Participants:

Quatre grups per edats:

  • nascuts en el 2012 i posteriors (Sub-8)
  • nascuts en el 2010 o 2011 (Sub-10)
  • nascuts en el 2008 o 2009 (Sub-12)
  • nascuts en el 2006 o 2007 (Sub-14)

S’eliminarà al participant que no comparegui en alguna ronda sense previ avís. Només s’acceptarà reclamacions de resultats de la ronda en curs i l’anterior.

 

Horari:

  • Primera ronda a les 10:00 hores.
  • Entrega de premis a las 13:45 hores aprox.

 

Inscripcions: La inscripció és gratuïta per a tots els esportistes amb llicència FEDA o FCE en vigor i que formalitzin la seva inscripció a través de la pàgina web www.feda.org (apartat INSCRIPCIÓN A TORNEOS). Per a qualsevol dubte al fer la inscripció, podeu contactar a través de contacto@feda.org o al telèfon 913552159, de 10 a 14 hores.

Per motius d’aforament, el límit és de 150 inscrits amb la suma de les 4 categories, que s’acceptaran per rigorós ordre d’inscripció.

 

Termini d’inscripció: Fins el 23 d’abril de 2020 a las 19:00 hores o fins que es completin les 150 places.

 

Premis: S’entregarà un trofeu als tres primers nens i a les tres primeres nenes classificades de cada categoria i una medalla de record a tots els participants.

A més, els dos primers nens i les dues primeres nenes de cada categoria es classificaran per jugar la final que se celebrarà el dia 23 de maig a l’estació “Puerta de Atocha” a Madrid.

 

Desempats:

  • Resultat particular
  • Buchholz mitjà
  • Buchholz total
  • Sonneborn-Berger
  • Sorteig

 

Comité de competició: El comitè competició estarà format pel director del torneig i un membre de la Junta Directiva de la FCE. Les seves decisions seran inapel·lables. Per a qualsevol reclamació no escrita en aquestes bases, serà el comitè de competició qui decideixi segons la reglamentació de la FIDE.

 

Telèfons Mòbils: No està permès l’ús dels telèfons mòbils a la sala de joc.

L’organització podrà captar fotografies del torneig i dels seus participants per la seva difusió en els informes, la pàgina web, revistes, publicitat corporativa i d’altres medis de comunicació.

En base al caràcter divulgatiu i l’interès cultural dels citats medis de comunicació i en el possible perjudici en honor o reputació del menor per a la citada activitat; i que la mateixa no sigui contrària als interessos del meu fill/a, dono conformitat a l’escrit en l’article 3.1 de la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, y 162.1º del Codi civil, OTORGO EXPRESSAMENT el consentiment per a l’obtenció i difusió de la imatge del meu fill/a a l’acceptar aquestes bases i conec l’obligació de posar en coneixement dels Òrgans Públics competents en aquesta matèria el consentiment projectat.

La inscripció en aquest torneig accepta tot l’indicat a les presents bases.