CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS

Grups de PROMOCIÓ i Preferent SUB-12 a Barcelona per a l’any 2012

 

Aquests grups estan limitats a esportistes de categoria sub-12 i/o inferiors, i que disposin d’una valoració d’Elo Català inferior a 1.850.

 

Un cop establerts els Grups de Promoció i Preferent sub-12 al campionat de Catalunya per equips, segons la circular 02/2012 en l’apartat de la delegació de Barcelona:
 

 

S12  PREFERENT

 

SUB12 GRUP I

 

SUB12 GRUP II

1

MARTORELL

1

VALLROMANES - LAETANIA

1

SANT CUGAT

2

PEONA I PEO

2

CALLDETENES

2

SANT JOAN

3

CASTELLDEFELS

3

CERDANYOLA MATARO

3

PEON DOBLADO

4

BADIA

4

FRANQUESES "B"

4

FRANQUESES "A"

5

vacant

5

ATENEU COLON

5

ESCOLA ESPLUGUENCA

6

JOVIAT

6

SKORPIO

6

JOVIAT "B"

7

TRES PEONS

7

MATARÓ

7

PEONA I PEO "B"

8

LLINARS

8

LLINARS "B"

8

CASTELLAR

9

MOLLET

9

MOLLET "B"

9

COMTAL

10

OLESA

10

HORTENC 

10

VILAFRANCA

 

Només baixarà un equip del grup S-12 PREFERENT, atenent la presència d’una plaça vacant.

 

Els tres primers classificats del grup S-12 PREFERENT disputaran, junt amb un representant dels grups sub-12 del territori de Girona, la Final a 4 en un sol dia i en una única seu:

 

Ø  Les semifinals es faran per sorteig el mateix dia de competició i es jugarà al matí. La Final i 3er i 4t lloc es jugaran a la tarda, i els colors seran alternatius a la semifinal, i en cas que haguessin estat coincidents es sortejarien.

Ø  Els equips que disputin aquesta Final a 4 rebran un trofeu per a l’equip i un diploma acreditatiu per a cada jugador/a participant de l’equip. Els quatre equips rebran un ajut econòmic per a la seva participació a la Final de Catalunya per Equips d’Edats del 2012, i que serà d’un 100% del cost de l’estada a l’hotel de l’organització al 1er classificat, 75% al 2on classificat, 50% al 3er classificat i 25% al 4t classificat.


 

Els quatre primers classificats dels grups I i II disputaran en el mateix dia i la mateixa seu, uns play-offs d’ascens que determinaren els dos equips que pujaran a la categoria S-12 PREFERENT. Els aparellaments vindran determinats per la classificació final segons el següent quadre:

  1. A)Quarts 1: 1er Grup I – 4t Grup II
  2. B)Quarts 2: 2on Grup I – 3er GrupE) Semi 1: Guanyador A) – Guanyador D)
  3. C)Quarts 3: 1er Grup II – 4t GrupF) Semi 2: Guanyador C) – Guanyador B)
  4. D)Quarts 4: 2on Grup II – 3er Grup I

No podran disputar aquests play-offs d’ascens aquells equips filials que tinguin ja un equip al grup S-12 PREFERENT, sempre i quan aquest equip no hagi baixat de categoria.

 

Qualsevol equip dels participants pot sol·licitar ser seu d'aquesta Final a 4, i haurà d'acomplir els següents requisits:

 

Ø  L'equip campió de l'any passat, el Club d’Escacs Peona i Peó, tindrà preferència en l'adjudicació d'aquesta seu, en cas que opti a ella.

Ø  L'espai hauria de ser adequat per encabir les taules de joc per a 48 esportistes (16 de la Final a 4 i 32 del play-off d’ascens). S’ha de disposar d’espai per encabir de l’ordre d’unes 100 persones, incloent els esportistes.

Ø  Es valorarà la possibilitat d'un local o espai cobert de caràcter singular i que tingui representativitat històrica o cultural en el territori.

Ø  La cessió d'aquest espai per aquesta competició hauria de ser gratuïta. La FCE podria assumir certs costos en concepte de despeses d'organització, referents a presència de material d'imatge o so, personal tècnic especialitzat, etc.

FCE Barcelona 16/01/2012