Benvolgut/da company/a:

Em dirigeixo a tu per a oferir-te la possibilitat d’arbitrar la següent prova oficial de la FCE:

 

Competició:

Lliga Catalana 2023 (Telèfon de guardia)

Horari:

Diumenges de Lliga de 9:00 a 14:30 hores.

Dates:

Del 21 de gener al 23 de març de 2023

Places

1 Àrbitre principal

600€

(despeses del telèfon incloses)

Observacions

Haurà de contestar les consultes dels clubs durant el període establert per a qualsevol dubte relacionat amb la Lliga Catalana. Poden ser adreces de clubs, telèfons de contacte, dubtes reglamentaris, etc.

L’àrbitre no s’haurà de desplaçar a cap club, ja que les consultes es resoldran de forma telefònica.

Es tracta d’una tasca merament informativa. En cap cas haurà de prendre decisions reglamentàries; només explicar què diu el reglament.

Qualsevol reclamación ha de constar a l’acta del matx i enviar-se escanejada al correu electrònic de la Federació, per tal de ser revisada per part del Comitè de Competició.

L’àrbitre haurà d’enviar, abans de les dotze (12) hores del dilluns següents a la ronda, a un correu electrònic amb la relació d’incidències que s’hagin produït.

La retribució tindrà una retenció del 2%.

Per poder optar a aquesta designació caldrà tenir la quota de l’any 2023 al corrent de pagament.

Termini de licitació

3 de gener de 2023.

 

Els Àrbitres de Suport en Pràctiques (ASP) i els Àrbitres Catalans en Pràctiques (ACP) poden licitar. En cas de ser designats, només cobraran el 75% de la tarifa publicada a la licitació.

Els àrbitres principals designats en proves oficials de la FCE, tenen l'obligació de personar-se a la seu de la prova, a tot estirar 24 hores abans de l'inici de la mateixa o amb el temps suficient.

Una vegada finalitzada la prova la FCE enviarà, a cadascun dels designats, un rebut i, si escau, un justificant de dietes. Serà imprescindible el seu retorn, degudament signats (original o digital, no escanejat), per procedir al pagament dels honoraris.

Per poder optar a la licitació d’aquest torneig, caldrà estar al corrent de pagament de la llicència d’àrbitre de l’any 2023.

Si tens intenció d’arbitrar aquesta prova, demana-ho per correu electrònic a la Comissió Delegada d’Àrbitres (arbitres@escacs.cat) de la FCE, abans de la data de termini.

 

Esparreguera, 20 desembre de 2022

Signat: Guillem Cintas Zuazua

Delegat del Comitè Tècnic d’Àrbitres de la FCE.