ORGANITZA:

Territorial de Girona de la Federació Catalana d’Escacs.

LOCAL DE JOC:

De forma telemàtica, allà on l’esportista consideri oportú. Cal disposar de bona cobertura d’internet i un dispositiu de connexió: ordinador de taula, portàtil, tablet o mòbil.

La plataforma online utilitzada serà chess.com

DIA i HORA DE JOC:

El campionat es jugarà el dissabte 14 de juny a les 11:00 hores i tindrà una durada aproximada de 90 minuts.

Quan l’enllaç del torneig estigui creat, es publicitarà l’enllaç tant a chess.com/notícies com al grup de telegram i a les xarxes socials.

PARTICIPANTS:

El torneig és obert a tots els esportistes, inclosos els que no són estrictament de la Territorial de Girona. Només podran optar a premi els jugadors/es de la Territorial de Girona.

INSCRIPCIÓ:

Cada jugador s’haurà de crear, si no el té, un usuari a la plataforma online Chess.com.

La inscripció es podrà fer directament al torneig a partir d’una hora abans de l’inici. Cal però formar part del “club” de la Territorial d’Escacs de Girona per a poder-vos afegir al campionat. Un cop hagi començat el torneig encara es podran inscriure.

El torneig és gratuït. No és vàlid ni per Elo català ni per Elo Fide.

RITME DE JOC:

El ritme de joc de totes les partides serà de 3 minuts més un increment de 2 segons per jugada, per a cada esportista i partida.

SISTEMA DE JOC:

Es jugarà pel Sistema Suís a 10 rondes. Les partides d’una ronda no començaran fins que no hagin acabat totes les partides de la ronda anterior.

PREMIS:

Els tres primers classificats rebran un trofeu que se’ls entregarà en el dia que es pugui fer el dinar de germanor de la Festa gironina que s’anunciarà més endavant.

Només poden optar els premis els participants que estiguin federats per la Federació Catalana d’Escacs i siguin d’algun club de la Territorial de Girona.

DIRECTOR DEL TORNEIG:

El delegat de la Territorial de Girona

ALTRES:

Aquest torneig no és vàlid per a ELO Català de Ràpides ni per cap Elo oficial.

En cas que el programa informàtic no detecti trampes dels jugadors premiats, però l’organització si ho considera ja sigui per denuncies d’altres jugadors ja sigui per sospites al nivell no habitual, les seves partides seran analitzades. Si són clares les evidències que s’ha fet trampes, el jugador/a quedarà exclòs del premi.

L’organització es reserva el dret a modificar les bases per afavorir al millor funcionament dels tornejos.

Torroella de Montgrí, a 2 de Juny de 2020

Carles Vilà Camps

Delegat de la Territorial de Girona d’Escacs.