A la reunió de clubs del 4 de desembre es va acordar posposar la data del sorteig de les categories territorials gironines. La raó és perquè la Federació Catalana d’Escacs encara té obertes les inscripcions dels equips fins el dia 9 de desembre, i perquè el sorteig de la segona categoria nacional no es farà fins el proper 14 de desembre.

Així, s’acorda fer el sorteig el dissabte 17 de desembre a les 18:00 al Centre Cívic Pla de Palau de Girona (seu del C.E. Gerunda), que alhora serà retransmès online pels que no puguin assistir i en vulguin seguir el procediment.

Així mateix, també pel mateix dia, es farà una votació per decidir si es vol fer el Territorial Absolut de Girona en dissabtes tardes com a l’any 2021 o seguir fent-ho els diumenges matí com el 2022. Pel Territorial Absolut es mantindrà els dos grups a vuit rondes.

Tanmateix el nou delegat gironí, vol sotmetre’s a ratificació pels Clubs que vulguin expressar el seu parer sobre la designació.

Es proposa doncs que el proper dia 17 de desembre a les 18:00, sigui una Assemblea extraordinària de clubs gironins i en l’ordre del dia hi consti:

  1. Ratificació del nou delegat.
  2. Sorteig Calendaris Lliga 2023.
  3. Propostes clubs i línies de treball.

 

Girona, a 5 de desembre de 2022

Delegació de la Territorial de Girona d’Escacs