Avui s'ha jugat la primera partida de les semifinals del Campionat de Catalunya Absolut Individual. En una partida hi ha hagut molta emoció i partida lluitadíssima, mentre que a l'altre s'han firmat taules ràpides. En qualsevol cas demà hi haurà la segona partida del matx de les semifinals on es decidirà els dos esportistes que jugaran la 92a Final del Campionat de Catalunya.

 

El GM Marc Narciso i el GM Daniel Alsina

En el matx que enfronta el GM Daniel Alsina (Barberà) i el GM Marc Narciso (Ateneu Colon), la partida no s'ha decidit fins a pràcticament passades les quatre hores de joc. Ha estat amb apuraments ja de temps quan l'Alsina amb blanques ha tret avantatge en una posició delicada pels dos en un final de torres i peons. Ara l'Alsina avantatge en el marcador, però demà qui tindrà les blanques serà en Narciso. En cas que en Narciso guanyés la partida de demà, tot seguit es decidirà el desempat en partides ràpides, altrament l'Asina passarà automàticament a jugar la final.

El GM José Ángel Guerra i l'IM Gerard Ayats

Pel que fa a l'altre matx, que enfronta l'IM Gerard Ayats (Barcelona) i el GM José Ángel Guerra (Cerdanyola), la partida no ha tingut molta història, ja que ha finalitzat amb taules en ben poques jugades. Parada tècnica després de quatre dies intensos on els dos esportistes segur han preferit descansar. Però demà un dels dos haurà de demostrar que vol estar a la final i caldrà que guanyi la partida. En cas que de nou hi hagués novament taules, el matx es decidirà en les partides ràpides de desempat.

Demà dijous 16 de maig, a les quatre de la tarda, tindrà lloc la segona partida de les semifinals que es podrà seguir per retransmissió per diferents canals d’internet.

Retransmissió
Lichess - Chess.com