Emili Simón s'ha proclamat campió de Catalunya de Veterans després de derrotar la darrera ronda Lluís Coll. A la segona taula, Colom i Anguera han empatat i Colom per millor desempat ha assolit el subcampionat. Ha tancat el podi Joan Bautista que avui ha derrotat Joan Coll.

Resultats i classificació.

Ronda 8

Després de la ronda vuitena han quedat quatre jugadors empatats a sis punts. Xavier Colom ha donat la sorpresa derrotant amb les peces negres el vigent campió, Joan Bautista. El número u del rànquing, Emili Simón,  ha guanyat Gullem Buxadé amb la qual cosa torna a la primera taula del Campionat. Lluis Coll i Jaume Anguera han fet taules i es col.loquen en disposició de poder guanyar el Campionat a la darrera ronda en funció dels resultats que es donin.

La novena ronda depara dues partides decisives que són Simón contra Coll i Colom contra Angera. Demà tindrem un nou campió veterà de Catalunya.

Ronda 7

Una altra bona ronda aquesta setena, llevat de la primera taula on Valerezzo, que jugava contra Coll, ha arribat tard i ha perdut per incompareixença. Bautista ha guanyat Tejero que ha perdut un peó i amb això Bautista ja ha tingut suficient per imposar-se. Anguera ha guanyat Bonell i avui pot accedir al capdavant de la classificació si pot derrotar a Coll, tots dos amb 5'5. L'altre jugador que té 5'5 és Bauiista que juga amb Colom que té 5.

Per equips figura en primer lloc l'Aragonès amb 12 punts seguit del Tres Peons 10'5 i el Congrés 9'5.

Ronda 6

S'ha arribat a la sisena ronda de la Final del Campionat de Catalunya de Veterans amb sis jugadors empatats a 4,5 punts. Les partides d'ahir van ser molt disputades a excepció de la de Franquet contra Mas que va finalitzar ràpidament en taules.  Valarezzo continua el seu pols als primers del rànquing i va esgarrapar taules contra Tejero en posició difícil.  La partida entre Fernandez i Coll va ser guanyada per Coll després que Fernandez va desaprofitar una posició guanyadora. Bonell va derrotar Monedero en un llarga partida on finalment el blanc va poder atacar el rey negre amb efectes devastadors. Igualment llargues i lluitades van ser les taules entre Montell i Buxadé.

Els enfrontaments d'avui deparen partides interessants: Coll contra Valarezzo, Tejero contra Bautista i Anguera contra Bonell.

Ronda 5

S'ha disputat la  ronda cinquena on 14 jugadors s'han enfrontat entre ells amb 3 punts. Aquest fet és la primera vegada que succeeix en aquest Campionat. Llevat de la partida Monedero contra Simón, que ha finalitzat en sis jugades, amb el resultat de taules, les altres han estat lluitades encara que només tres jugadors han aconseguit la victòria: Tejero davant Navarro,  Valarezzo que ha guanyat Grau i Anguera que ha superat Sanz.

Per a la ronda sisena només  hi ha 3 jugadors amb 4 punts. En la primera taula Valarezzo, que no va poder disputar la primera ronda, jugarà contra Tejero.  Una altra partida interessant serà la de Simón 3'5 contra Anguera que té 4 punts. Segueixen 6 jugadors amb 3'5 punts, o sigui, aquestes últimes rondes es prometen molt interessants.

Ronda 4

Després de la  quarta ronda ha hagut un reagrupament general amb 10 jugadors amb 3 punts, o sigui, ningú té ni 4 ni 3'5 punts. Els quatre primers taulers han efectuat tots taules. Una altra vegada Josep Fernandez ha aconseguit entaular, aquesta vegada contra Simón i la següent ronda contra Buxadé, veurem si resisteix tantes partides difícils. A la partida Bautista - Monedero també ha hagut lluita, però no tanta com es presumia. Franquet contra Buxadé han fet taules quan aquest les ha demanat. I la partida Sanz Bastos contra Tejero taules amb poca lluita. En el cinquè tauler, Montell no ha pogut seguir amb la seva ratxa i avui ha perdut contra Anguera, això es posa interessant, veurem que depara la següent ronda.

Ronda 3

A la tercera ronda els 6 jugadors que tenien dos punts han jugat entre si i les partides han acabat en taules. La partida més disputada ha estat la del lluitador Bautista contra Josep Fernández que s'ha defensat perfectament aconseguint entaular. A la ronda 4 on hi ha 9 jugadors amb 2'5 punts, es presenten partides interessants com la de Simón contra Fernandez i Bautista contra Monedero.