Aquesta tarda s'ha jugat la 4a ronda del torneig de veterans en la que hi ha hagut 5 taules entre 17 enfrontaments, el que indica molta lluita en les partides.

El jugador capdavanter Lluís Jove (Ulldemolins) que tenia 3 punts ha entaulat amb el núm. 2 del rànquing Antonio Torrecillas (Foment), Ricardo Ll. Brusi (Sant Cugat) i Felipe Tosan (Palafrugell) que tenien 2,5 han fet taules i l'altre jugador que tenia 2,5 Lluís Parals (Montgrí) ha guanyat a Jordi Cuadras (Figueres); tanmateix, el jugador Rslan Pogorelov (Salauris) que va començar amb un bye, continua el seu ascens i avui ha guanyat a Ricardo Palacin (Cornella).

També hem de destacar avui que el jugador núm. 1 del torneig i campió del passat any, així com campió d'Espanya de veterans 2023 i classificat, en tercer lloc, al campionat d'Europa Josep Anton Lacasa (Mollet) ha guanyat la seva primera partida del torneig a Joan Coll (Gran Penya).

Així a la ronda 5a tenim l'enfrontament entre els dos únics jugadors que tenen 3,5 punts, Lluís Jove (Ulldemolins) contra Lluís Parals (Montgrí), també tenim dos enfrontaments interessants entre Felipe Tosan (Palafrugell) contra Antonio Torrecillas (Foment) i Ruslan Pogorelov (Salauris) contra Joaquín Noria (Gran Penya Vilanova) els quatre amb 3 punts.

Amb el campionat per equips tenim al Salauris amb 5,5, seguit del Gran Penya Vilanova "B" amb 5 punts i amb tercer lloc empatats amb 4,5 Palafrugell i Ulldemolins

Demà com he dit una ronda força interessant i amb retransmissió de 8 taulers.

Jaume Bosch Romay
14 de maig de 2024

Galeria d'imatges
Retransmissió
Lichess - Chess.com
Twitch