CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

Copa Catalana 2024

Bases de la Copa Catalana 2024

Equips classificats

Resultats i Classificacions:

DH - 2DIV - PREF - 1Cat - 2Cat - 3Cat

Galeria d'imatges

La jugadora WFM Elisabeth Hapala, del Cor de Marina, encapçala en solitari la classificació general del Campionat Territorial absolut de Barcelona. Després de 5 rondes disputades ha fet un 100 % dels punts i la segueix el MC Hugo Peña, del Castelldefels , i el MI Victor Vehí, de l’EEB, amb 4 punts.

Elisabeth Hapala lídera la classificació general del Campionat Absolut de Barcelona.

Els grups B d’aquest mateix torneig, el de Barcelona, Cristian Molina, del Comtal, i el Victor Gabañach, del Mataró, encapçalen la classificació amb 4.5 punts. Els segueix un grup molt nombrós amb 4 punts. Per contra, al Baix Llobregat, només hi ha un líder en solitari, Jose Iraeta, del Sant Joan Despí, amb 4.5 punts. Emilio Dominguez, del Cornellà, Antoni Gallego, del Pallejà, i Joaquin Exposito, el Sant Feliu, el segueixen a mig punt.

A la resta de territorials, l’Àlex Vidal, al Territorial de Girona on només hi ha un grup, lidera la classificació amb 5 punts seguit d’Òscar Baños, del Figueres, amb 4.5 punts. A Lleida, on n’hi ha dos, el MF Joan Trepat, del Lleida, va líder en solitari amb 5 punts també. El segueixen el Guerau Masagué i el Breixo Gomez, del Lleida, i el David Monell, del Vallfogona a un punt de diferència. En el grup B, en Jordi Mir, de l’Almenar, segueix els passos d’en Trepat, amb 5 punts de 5 possibles. En Josep Melich, del Juneda, i en Francesc Subarroca, del Ponts, el segueixen amb 4.5 punts.

A l'esquerra una fotografia del local de joc de la Territorial de Lleida i a la dreta els primers taulers del Territorial de Girona, amb Àlex Vidal amb peces blanques.

Pel que fa a la territorial de Tarragona, amb una ronda més i aquesta és la segona edició que fan 3 grups, l’Aaron Alfonso, del Constantí, i el Gabriel Girona, del Selva del Camp, Rafel Cabrera, Masdenverge, i Hugo Soler, del Tarragona, encapçalen la classificació amb 5 punts. Pel que fa el grup B, en Zhao Xijunjie, de l’Amposta, i el Josep A. Ferrer, del Vila-rodona, han aconseguit 5 punts de 6 possibles. I són 4 els integrants del grup capdavanter del grup C que porten 5 punts, en Guillem Sala, de l’Amposta, Tomas Acena, del Valls, Jose Bermabé, del Reus Ploms, i Joel Porcar, del Cambrils. Destacar d’aquest grup que dels 4 primers, 3 són menors de 14 anys, i és la part majoritària del grup. 

 

Matx de l'Aaron Alfonso (Constantí) contra Rafel Cabrera (Masdenverge) a la primera taula del Campionat Absolut de Tarragona.

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr