CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Tràmit de llicències any 2020 i inscripció Lliga Catalana 

Circular CAT 32/2019 Tràmit de llicències 2020

Circular CAT 42/2019 Lliga Catalana 2020 (fins el dia 29 de novembre de 2019)

 

Campionat Absolut Territorial 2019

Publicació dels inscrits i propers aparellaments del Campionat Absolut de les Territorials.

Territorial de Barcelona (3 grups)

Locals de joc Territorial Barcelona

Veterans de Barcelona

Territorial de Girona

Territorial de Lleida (3 grups)

Territorial de Tarragona (3 grups)

Campionat de Catalunya d'escacs actius d'edats. XVII Festival d'Escacs Memorial David Garcia Ilundain i Memorial obert a totes les edats

Circular Campionat de Catalunya d'escacs actius d'edats. XVII Festival d'Escacs Memorial David Garcia Ilundain (7 de desembre)

Circular Torneig Obert Memorial David Garcia Ilundain (6 de desembre)

 

La jugadora WFM Elisabeth Hapala, del Cor de Marina, encapçala en solitari la classificació general del Campionat Territorial absolut de Barcelona. Després de 5 rondes disputades ha fet un 100 % dels punts i la segueix el MC Hugo Peña, del Castelldefels , i el MI Victor Vehí, de l’EEB, amb 4 punts.

Elisabeth Hapala lídera la classificació general del Campionat Absolut de Barcelona.

Els grups B d’aquest mateix torneig, el de Barcelona, Cristian Molina, del Comtal, i el Victor Gabañach, del Mataró, encapçalen la classificació amb 4.5 punts. Els segueix un grup molt nombrós amb 4 punts. Per contra, al Baix Llobregat, només hi ha un líder en solitari, Jose Iraeta, del Sant Joan Despí, amb 4.5 punts. Emilio Dominguez, del Cornellà, Antoni Gallego, del Pallejà, i Joaquin Exposito, el Sant Feliu, el segueixen a mig punt.

A la resta de territorials, l’Àlex Vidal, al Territorial de Girona on només hi ha un grup, lidera la classificació amb 5 punts seguit d’Òscar Baños, del Figueres, amb 4.5 punts. A Lleida, on n’hi ha dos, el MF Joan Trepat, del Lleida, va líder en solitari amb 5 punts també. El segueixen el Guerau Masagué i el Breixo Gomez, del Lleida, i el David Monell, del Vallfogona a un punt de diferència. En el grup B, en Jordi Mir, de l’Almenar, segueix els passos d’en Trepat, amb 5 punts de 5 possibles. En Josep Melich, del Juneda, i en Francesc Subarroca, del Ponts, el segueixen amb 4.5 punts.

A l'esquerra una fotografia del local de joc de la Territorial de Lleida i a la dreta els primers taulers del Territorial de Girona, amb Àlex Vidal amb peces blanques.

Pel que fa a la territorial de Tarragona, amb una ronda més i aquesta és la segona edició que fan 3 grups, l’Aaron Alfonso, del Constantí, i el Gabriel Girona, del Selva del Camp, Rafel Cabrera, Masdenverge, i Hugo Soler, del Tarragona, encapçalen la classificació amb 5 punts. Pel que fa el grup B, en Zhao Xijunjie, de l’Amposta, i el Josep A. Ferrer, del Vila-rodona, han aconseguit 5 punts de 6 possibles. I són 4 els integrants del grup capdavanter del grup C que porten 5 punts, en Guillem Sala, de l’Amposta, Tomas Acena, del Valls, Jose Bermabé, del Reus Ploms, i Joel Porcar, del Cambrils. Destacar d’aquest grup que dels 4 primers, 3 són menors de 14 anys, i és la part majoritària del grup. 

 

Matx de l'Aaron Alfonso (Constantí) contra Rafel Cabrera (Masdenverge) a la primera taula del Campionat Absolut de Tarragona.

Cercador

Galeria Flickr