ALLOTJAMENT: 
 
El torneig es disputa a l'Hotel Evenia Olympic Resort**** de Lloret de Mar (Girona), que és un complex amb 4 hotels independents.

A les reserves no indica l'hotel. Per facilitar l'arribada i evitar l'aglomeració en una de les recepcions (n'hi ha 4 en total) es facilita el següent llistat (veure el PDF a continuació) perquè podeu saber quin és el vostre hotel (no obstant, Evenia Hotels es reserva la possibilitat de modificacions puntuals per raons de força major o logístiques).  Donat que és un complex hoteler molt gran i com que hi ha més d'un hotel, és important que reviseu la vostra reserva i el llistat per no fer cua a la recepció equivocada.  

 

LLISTAT DE RESERVES AMB L'HOTEL CORRESPONENT:

 

TAXA TURÍSTICA:


La taxa turística no està inclosa a les reserves. S'haurà d'abonar un 1€ per persona i dia al fer el check-in. En total seran 3€ per persona.


DINAR DEL DARRER DIA:

El dinar de diumenge no està inclòs en les reserves. Es poden adquirir els tiquets a la taula de polseres el primer dia i la resta de dies a la tenda de la Federació. El preu serà de 14€ (els adults) i 12€ (els nens menors de 12 anys) .


SALA DE JOC:   

La sala de joc per a totes les categories (excepte la sub18) serà el menjador (sala "Ares") de l'Hotel Evenia Olympic Palace.

La sala de joc per als sub18 és a la sala "Costa Brava" que hi ha al centre del complex.


APARCAMENT:

Al llarg de l'av. Rieral hi ha força aparcament gratuït a la via pública. Un cop al complex hoteler us podeu desplaçar per dintre de les instal·lacions fins a la recepció del vostre hotel en concret. Alternativament, es pot deixar el vehicle a l'aparcament de l'hotel per un import de 9,00€/dia, si bé cal indicar-ho a recepció ja que el preu per defecte és 12,00€/dia.

 

ENTREGA DE PREMIS:

La clausura es durà a terme a una sala d'actes que hi ha al mateix hall de la sala de joc principal (Ares).