CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Plataforma: Lichess

El dijous 4 de juny a les 19:30 hores 2a fase

El ritme de joc: 5 minuts + 2 segons d’increment (possibilitat de Berserk).

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Més informació

Enllaç del torneig: https://lichess.org/tournament/xhvNIsfI

Torneigs organitzats per la FCE a l'estat d'alarma

Torneigs online organitzats per la Federació Catalana d'Escacs en el període de confinament.

Podeu trobar tots els torneigs acabats i els que vindran en el següent enllaç: https://cutt.ly/WyUiCJF

AVÍS IMPORTANT

La Federació Catalana d’Escacs està aplicant un protocol de prevenció de riscos laborals amb mesures preventives davant l’afectació del coronavirus. En compliment de les recomanacions de les diferents autoritats públiques per a la contenció de la pandèmia, volem informar que estem desenvolupant la nostra activitat habitual de manera telemàtica a través del correu electrònic habitual federacio@escacs.cat. Per tant, fins a nou avís, les instal·lacions de la Federació romandran tancades.

Tota la informació i els canvis que es puguin produir estarà disponible, com sempre, al nostre web.

A la darrera assemblea de clubs celebrada el 21 de novembre es va aprovar la creació d’un nou ELO d’escacs ràpids i la seva entrada en vigor el 2016, tant bon punt l’aplicació informàtica estigués preparada. S’informa que l’entrada del nou ELO es farà efectiva el proper 1 de maig del 2016. En aquests mesos es prepararà la part informàtica, s’aniran reglamentant els diferents campionats organitzats per la Federació que seran vàlids per aquest ELO i la normativa per l’homologació de tornejos.

Recordar també que fins la data indicada (1 de maig) totes les competicions es continuaran reglant per la normativa actual. És a dir, fins l’1 de maig només existirà un sol ELO i els campionats actius podran, si ho desitgen, computar els seus campionats per a aquest ELO amb mitja K.

 

Cercador

Galeria Flickr