CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Botiga en línia

Presentem la botiga amb material de la Federació Catalana d'Escacs.

ENLLAÇ A LA BOTIGA EN LINIA

Curs de Monitor federatiu on-line 2021

Classes on-line del 16 de gener al 6 de febrer (dissabtes matí). Examen presencial.

Circular CAT/MON 03/2020 Convocatòria del curs per al títol de Monitor Federatiu 2021

 Horari

 

 

Protocol de represa de l'activitat esportiva de la FCE 

PLA D’ACTUACIÓ PER PREVENIR EL CONTAGI PER COVID‐19 (versió 2.1) 

 

A partir del divendres 6 de novembre, la Federació restarà tancada al públic. Es farà atenció telefònica (93.318.59.26) els dies laborables: dilluns, dimarts, dimecres, dijhous i divendres, de 10:00 a 13:00 hores, i les tardes de dilluns, dimecres i dijous, de 16:00 a 19:00 hores.

També podeu contactar mitjançant el correu electrònic: federacio@escacs.cat

 

El passat dissabte 5 de desembre, es va fer la primera activitat del Programa de Promoció dels Escacs en Municipis sense Club. Aquest programa es desenvoluparà en municipis catalans on no existeix un club d’escacs. Té per objectiu difondre els valors dels escacs com a esport d’entreteniment i competitiu, i mitjà a través del qual potenciar habilitats personals.


L’objectiu del programa radica en fer difusió del nostre esport i despertar un possible interès de residents d’aquests municipis per a practicar escacs. Si a més això comporta que aquests aficionats s’interessin per practicar escacs en un club d’un municipi proper, o, encara millor, suposa la plantació d’una llavor que derivi en la creació d’un club en aquest municipi en un futur més o menys immediat, s’haurà assolit un bon resultat per a l’esforç esmerçat.


Aquest dissabte, doncs, vam tenir la primera experiència a Palamós. Vam instal·lar el nostre estand a l’espai públic que ens va assignar l’Ajuntament. L’estand va consistir en unes taules i cadires amb jocs d’escacs, un escacs gegant, i un espai amb informació impresa sobre la Federació, els escacs a Catalunya, o la forma de crear un club.
L’experiència va comptar amb una gran participació de gent, molt especialment de nens i nenes de dos escoles del municipi, Vila-romà i La Salle, on s’està utilitzant els escacs com a recurs pedagògic, o bé com a activitat extraescolar.


És d’agrair especialment la col·laboració de Carme Pentinat (Vila-romà) o Carles Martí (La Salle), els quals van animar a la participació dels seus alumnes. També mereix destacar-se l’entusiasme i gran capacitat per a ensenyar escacs als nens que van mostrar l’Albert Badosa, Delegat de Girona, i l’Antoni Argilés, un gran aficionat, bon jugador, i expresident del Club d’Escacs Piera durant bastants anys, i que ara vol tornar a competir per terres gironines.

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr