XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Bases de la Copa Catalana 2024

Equips classificats

Resultats i Classificacions:

DH - 2DIV - PREF - 1Cat - 2Cat - 3Cat

Adéu a les places de podi per al Llibert Céspedes després de perdre contra el Sebastian Reyes, de Madrid. La partida va ser lluitada fins l'últim moment, però no el Llibert no va poder guanyar. Al perdre les dues últimes rondes el Llibert es queda amb 6 punts.

Del matx entre catalans, el Nico va guanyar al Jaume Foix fent escac i mat i així aconseguint també 6 punts. El Jaume es va quedar amb 5  després d'unes últimes rondes poc disputades.

El Pau Pueyo, després de partides molt llargues i disputades, va fer taules la darrera ronda i va aconseguir fer 5 punts i un bon lloc a la classificació.

L'últim en acabar, i gairebé la darrera partida del campionat de la categoria, va ser pel Sergi Prats. Va seguir la tónica dels primers dies on acabava l'últim i aquest cop va fer el mateix. En aquesta partida, i després d'arribar a un final d'alfils de diferent color, amb peons pels dos flancs i el centre, va perdre. Llàstima, tot i que va fer un bon campionat.

Per contra, el Dani Alvarez va perdre i es va quedar amb 4.5 punts. Ànims al Dani i al Llibert, que ara afronten la categoria sub-12.

El Marc Jorda i l'Adan Sierra van aconseguir guanyar les seves partides amb facilitat i aconseguint 5 punts, un bon resultat nois!

El Josep Navajas i la Vinyet Palau van perdre les seves respectives partides i es van quedar amb 3.5 punts, mentre que el Jorge Pascual va guanyar després de perdre una peça i seguir atacant. No et desanimis!

Espero que hagin passat un bon campionat i s'hagin divertit. Per últim afegir, per als nois i noia, que no us desanimeu quan us deixeu material: Lluiteu fins el final! (Això sí, si no hi ha remei a la posició, podeu abandonar).