CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

Copa Catalana 2024

Bases de la Copa Catalana 2024

Equips classificats

Resultats i Classificacions:

DH - 2DIV - PREF - 1Cat - 2Cat - 3Cat

Galeria d'imatges

Avui, hem aprofitat per fer la foto de grup, ja que a la tarda després de l’entrenament tindrem una estona de descans perquè només tenim una única ronda al matí.

sub12 espanya 2014

Avui, hem aprofitat per fer la foto de grup, ja que a la tarda després de l’entrenament tindrem una estona de descans perquè només tenim una única ronda al matí.

La ronda ha estat positiva per molts dels jugadors, tenim en Víctor Álvarez i en Sergi López amb el 100% dels punts (3/3), en què demà jugaran a la primera i segona taula respectivament. Molt a prop seu tenim en Héctor Sama que avui en una partida igualada a cedit mig punt. Amb dos punts tenim en Sergio Martínez (que avui ha perdut amb el número 1 de rànquing en una partida molt igualada), en Gabriel Vacas, en Llibert Céspedes, en Sergi Riu, la Joana Ros i l’Aleix Mallol que han guanyat les respectives partides. Per altra banda, en Marcel Claramunt i en Pol Moncunill han perdut les seves partides i es mantenen amb 1,5 punts. També té 1,5 punts l’Adrià Marcos que ha guanyat la seva partida.

Amb un punt trobem l’Aleix Santiago, en Daniel Álvarez, l’Oliver Pérez, en Marc Garcia, en Guillem Masdemont i en Guerau Masagué. Cal destacar d’aquest grup de jugadors les taules molt ben treballades d’en Marc Garcia i la victòria d’en Guillem Masdemont que ja s’ha pogut estrenar en el torneig.

Amb mig punt trobem en Jaume Camprubí i en Gerard Munné que ha tancat la sala amb una partida molt dura i treballada que mereixia la victòria. Per últim, la Laura Povill no ha pogut superar el seu rival i esperem que demà pugui afegir algun punt en el torneig.

Ara aprofitarem per relaxar-nos una mica i agafar forces per les dues rondes demà que seran molt importants.