CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Campionat d'Espanya d’edats 2020

Publicació de la circular de la Representació catalana al Campionat d'Espanya d’edats 2020

 

Circular CAT/EBA 18/2020 Representació catalana al Campionat d'Espanya d’edats 2020       

Torneigs organitzats per la FCE a l'estat d'alarma

Torneigs online organitzats per la Federació Catalana d'Escacs en el període de confinament.

Podeu trobar tots els torneigs acabats i els que vindran en el següent enllaç: https://cutt.ly/WyUiCJF

La Federació Catalana d’Escacs obrirà la seva seu

La Federació Catalana d’Escacs a partir del dia 18 de juny obrirà la seva seu

Només es farà atenció telefònica (93.318.59.26) els dimarts i dijous laborables de 10 a 14 hores fins tornar a la nova normalitat.

Per accedir presencialment caldrà demanar cita prèvia i haurà de ser per motius justificats. Serà imprescindible l’ús de mascareta, rentat de mans en entrar i sortir del local i el distanciament d’1,5 metres entre persones.

Campionat de Catalunya per equips d'edats 

Durant els dies 25 i 26 d'octubre, a l'Hotel Ametlla de Mar, es va celebrar el Campionat de Catalunya per equips d'edats. A la categoria sub-8 el Vilafranca s'ha imposat després d'una darrera ronda on s'ha decidit el campió.

El Vilafranca ha guanyat al Peralada en la ronda decisiva per 2 a 1, fent que el Peralada quedés segon de la categoria després de fer un gran torneig. El Llinars ha estat el tercer classificat.

El Peona i peó, a la categoria sub-10 ha quedat campió, davant del Scc Sabadell que s'ha quedat a mig punt. Completa el podi l'equip del Cerdanyola del Vallès.

La Lira ha estat la campiona de la categoria sub-12, també a mig punt del segon classificat, que tornava a ser el Scc Sabadell. El Masdenverge completa el podi ocupant la tercera posició.

A la categoria sub-14 el Peona i peó ha quedat campió sense donar cap opció als seus contraris, deixant al segon classificat, el Gerunda, a molta distància. L'equip del Llinars ha quedat tercer classificat.

El Gerunda, en aquesta categoria sub-16, ha revenjat als seus companys d'altres categories, i s'ha imposat al Peona i peó, que ha quedat segon classificat. El Figueres ha ocupat la tercera posició.

A la categoria dels més grans, el Cerdanyola del Vallès ha quedat campió, mentre que el Scc Sabadell i el Llinars han quedat segon i tercer classificats respectivament.

Classificacions finals

Preguntes Freqüents

Cercador

Galeria Flickr