CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Tràmit de llicències any 2020 i inscripció Lliga Catalana 

Circular CAT 32/2019 Tràmit de llicències 2020

Circular CAT 42/2019 Lliga Catalana 2020 (fins el dia 29 de novembre de 2019)

 

Campionat Absolut Territorial 2019

Publicació dels inscrits i propers aparellaments del Campionat Absolut de les Territorials.

Territorial de Barcelona (3 grups)

Locals de joc Territorial Barcelona

Veterans de Barcelona

Territorial de Girona

Territorial de Lleida (3 grups)

Territorial de Tarragona (3 grups)

Campionat de Catalunya d'escacs actius d'edats. XVII Festival d'Escacs Memorial David Garcia Ilundain i Memorial obert a totes les edats

Circular Campionat de Catalunya d'escacs actius d'edats. XVII Festival d'Escacs Memorial David Garcia Ilundain (7 de desembre)

Circular Torneig Obert Memorial David Garcia Ilundain (6 de desembre)

 

Campionat de Catalunya per equips d'edats 

Durant els dies 25 i 26 d'octubre, a l'Hotel Ametlla de Mar, es va celebrar el Campionat de Catalunya per equips d'edats. A la categoria sub-8 el Vilafranca s'ha imposat després d'una darrera ronda on s'ha decidit el campió.

El Vilafranca ha guanyat al Peralada en la ronda decisiva per 2 a 1, fent que el Peralada quedés segon de la categoria després de fer un gran torneig. El Llinars ha estat el tercer classificat.

El Peona i peó, a la categoria sub-10 ha quedat campió, davant del Scc Sabadell que s'ha quedat a mig punt. Completa el podi l'equip del Cerdanyola del Vallès.

La Lira ha estat la campiona de la categoria sub-12, també a mig punt del segon classificat, que tornava a ser el Scc Sabadell. El Masdenverge completa el podi ocupant la tercera posició.

A la categoria sub-14 el Peona i peó ha quedat campió sense donar cap opció als seus contraris, deixant al segon classificat, el Gerunda, a molta distància. L'equip del Llinars ha quedat tercer classificat.

El Gerunda, en aquesta categoria sub-16, ha revenjat als seus companys d'altres categories, i s'ha imposat al Peona i peó, que ha quedat segon classificat. El Figueres ha ocupat la tercera posició.

A la categoria dels més grans, el Cerdanyola del Vallès ha quedat campió, mentre que el Scc Sabadell i el Llinars han quedat segon i tercer classificats respectivament.

Classificacions finals

Cercador

Galeria Flickr