CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

Copa Catalana 2024

Bases de la Copa Catalana 2024

Equips classificats

Resultats i Classificacions:

DH - 2DIV - PREF - 1Cat - 2Cat - 3Cat

Galeria d'imatges

Campionat de Catalunya per equips d'edats 

Durant els dies 25 i 26 d'octubre, a l'Hotel Ametlla de Mar, es va celebrar el Campionat de Catalunya per equips d'edats. A la categoria sub-8 el Vilafranca s'ha imposat després d'una darrera ronda on s'ha decidit el campió.

El Vilafranca ha guanyat al Peralada en la ronda decisiva per 2 a 1, fent que el Peralada quedés segon de la categoria després de fer un gran torneig. El Llinars ha estat el tercer classificat.

El Peona i peó, a la categoria sub-10 ha quedat campió, davant del Scc Sabadell que s'ha quedat a mig punt. Completa el podi l'equip del Cerdanyola del Vallès.

La Lira ha estat la campiona de la categoria sub-12, també a mig punt del segon classificat, que tornava a ser el Scc Sabadell. El Masdenverge completa el podi ocupant la tercera posició.

A la categoria sub-14 el Peona i peó ha quedat campió sense donar cap opció als seus contraris, deixant al segon classificat, el Gerunda, a molta distància. L'equip del Llinars ha quedat tercer classificat.

El Gerunda, en aquesta categoria sub-16, ha revenjat als seus companys d'altres categories, i s'ha imposat al Peona i peó, que ha quedat segon classificat. El Figueres ha ocupat la tercera posició.

A la categoria dels més grans, el Cerdanyola del Vallès ha quedat campió, mentre que el Scc Sabadell i el Llinars han quedat segon i tercer classificats respectivament.

Classificacions finals